Keystone logo
CCRP Course

CCRP Course

CCRP Course

Introduktion

Clinical Research Associate Training Course är en 110-modulskurs under ledning av Senior CRA och Physician of 25 Years, Dr.Kamal. Kursen ger utbildning, erfarenhet, intervju, referensbrev och anslutningar som du behöver för att få ett jobb som övervakar kliniska forskningsinsatser. Vi erbjuder klinisk forskning associerad utbildning och placering för sjuksköterskor, vetenskapliga kandidatexamen och internationella medicinska kandidater.

Över 1,9 miljoner studenter får varje år en naturvetenskaplig kandidatexamen. Medan några fortsätter till doktorand, mästare och medicinska program många är redo att starta sin karriär. Som en ny student som söker på arbetsmarknaden för vetenskap, kan du bara hitta praktikplatser eller erkänna att även forskarutbildningar på grundnivå krävs 1-2 års erfarenhet . Mer så, du kanske inser att många av dessa jobb kräver intensiv arbetskraft i arbetet uppfyllde inte bara dina förväntningar på din vetenskapliga examen. Det är därför som en karriär som CRA bör övervägas .

84162_Utennavn.jpg

En klinisk forskarassistent eller -koordinator leder och övervakar kliniska prövningar som drivs av läkare, sjuksköterskor och andra vetenskapshållare. Till skillnad från de jobb som du för närvarande kan ansöka om på marknaden är en position som en kreditvärdighet faktiskt mycket svårare att erhålla. Medan många generiska kurser finns på marknaden. vi har sett att många av de elever som kommer till oss fortfarande inte kan hitta ett jobb efteråt. Detta beror på att andra kurser inte kompletterar din träning med erfarenhet, referenser, exempel och anslutningar som behövs för att säkra ett CRA-jobb. Denna vetenskapliga medicinska position kan göras privat för läkemedelsföretag som Pfizer, eller akademiskt i medicinska skolor.

Ändå för de som alltid har velat ha karriär inom medicinen eller har ett mellanrum år före läkarskolan . Detta är nästa steg för att få en start i din karriär. Eftersom läget är olikt som faktiskt arbetar i labbet och kräver en ledningsroll du får 1-till-1-anslutningar med läkare och medicinsk personal som kan leda till en bättre ansökan om medicinsk skola och andra medicinska vårdplatser senare.

Bäst av alla; många av dessa positioner accepterar avlägsen personal (och vissa tillåter dig att resa 20-100% med fulla kostnader inklusive mat, boende och resekostnader) . Detta kan hjälpa dig att spara pengar samtidigt som du ökar din lön. CRAs med vår utbildningsnivå kan förvänta sig att göra mellan $ 7,000 - $ 12,000 i månaden ; en mängd som inte är vanlig i andra vetenskaps-karriärer.

Många CRAs är faktiskt utexaminerade läkare som valde att inte ta USMLE eller upprepa sin uppehållstillstånd. Faktum är att några av våra studenter kommer till oss direkt efter att ha flyttat till USA och ifrågasatte vad man ska göra med en MBBS-grad i Amerika.

Till skillnad från vad du har lärt dig under din 3-4 år på universitet eller en internationell skola; Den information som behövs för att bli en CRA bygger på din examen. Det är ingen upprepning av någon kurs du har tagit i undergrad och därmed har vi 110 moduler (mer än någon annan kurs tillgänglig) för att få dig den position du vill ha som CRA. Eftersom vi också tillhandahåller intervjuutbildningen (1 till 1 handledningssessioner) för de flera intervjuerna av intervjuer gör dessa företag; du kan förvänta dig att säkra intervjuförfrågan och skicka alla rundor.

Platser

 • Norwood

  Norwood, Amerikas förenta stater

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor