Keystone logo
© Prague Film School / Ali Shreim
Central European Management Institute (CEMI)

Central European Management Institute (CEMI)

Central European Management Institute (CEMI)

Introduktion

Välkommen till framtiden för 100% online -MBA!

Vilka är vi?

Beläget i hjärtat av Europa - staden Prag , där det första universitetet har etablerats redan 1348, CEMI ) unika, ackrediterade , 100% online -MBA -program på engelska som undervisas på engelska av team av erfarna universitetslärare från hela världen. MBA -program på CEMI är utformade för internationella studenter och den globala arbetsmarknaden. Med mer än 1600 studenter CEMI av de viktigaste online -MBA -leverantörerna i Europa.

Examensceremoni för vår MBA -student i Prag

Varför ska du välja vår skola?

1. Erkänd brittisk ackreditering

Vi har den prestigefyllda internationella ackrediteringen från den brittiska myndigheten ASIC (Accreditation Service for International Schools, Colleges and Universities). Genom att uppfylla de mest utmanande kriterierna för kvaliteten på föreläsningar, föreläsare och undervisningsmetoder är vi den enda institutionen i Centraleuropa som har den högst rankade status som ASIC Premier Institution. Denna ackreditering gäller fram till maj 2022 .

2. Internationellt team av handledare

Ditt MBA -program kommer att undervisas av erfarna universitetslärare från länder som USA , Storbritannien , Spanien , Italien , Frankrike , Irland , Brasilien , Tjeckien - verkligen global kunskapsdelning, tror du inte?

<img class = " image-element img-responsive " title = " Några av våra MBA -handledare på <span translate = " no "> CEMI institut" src = "https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit /element/11/118572_MyPost1.jpg "alt =" Några av våra MBA -handledare vid CEMI institut "/>

3. Prisvärd undervisning, personligt förhållningssätt

Vår undervisning börjar på 3.956 € utan moms för hela MBA -programmet (detta erbjudande gäller endast till och med 31.12.2019) . Dessutom kan du betala undervisningen i upp till 12 omgångar . Eftersom programmet är 100% online krävs inga boende- och resekostnader för att programmet ska kunna slutföras. Studenter utanför EU betalar inte moms .

Under hela dina studier kommer din personliga studiekonsult att ta hand om alla dina studiebehov och vägleda dig genom dina studier - från utarbetandet av ett studiekontrakt till din examensceremoni.

Våra lokaler för deltids MBA-studenter

Hur kommer du att dra nytta av vår MBA?

 • 84 % av våra akademiker säger att de fick praktiska kunskaper och färdigheter under sina MBA -studier.
 • 74 % av våra akademiker gynnades av MBA -studierna genom att lösa specifika frågor och särskilda situationer i sina nuvarande jobb.
 • 73 % av våra akademiker känner en konkurrensfördel och vinst på arbetsmarknaden tack vare en MBA -examen jämfört med personer som inte har en MBA -examen.
 • 62 % av våra akademiker säger att de har ett högre värde för företaget de arbetar i efter examen med en MBA.
 • 61 % av våra akademiker hävdar att kunskapen om deras MBA öppnade nya möjligheter för deras företag .
 • 58 % av våra akademiker fick ett bättre jobb i ett annat företag eller blev marknadsförda inom det företag där de faktiskt arbetade.
 • 57 % av akademikerna säger att deras nätverk av professionella kontakter har utökats tack vare MBA -studier.

Den här forskningen från forskningsbyrån STEM/MARK utfördes mellan 2018 på ett undersökningsprov av 200 kandidater från CEMI .

Vad säger våra akademiker om sin MBA?

Anastasija Zapletalova, MBA - Försäljnings- och marknadsföringskonsult , Randstad Holding

Kristina Stipovic, MBA - Manager på Career Development Center , Amsterdam University

Christopher Seviour, MBA - Bunker Trader , ARTE Bunkering

118528_1-male.jpg

Vladimira Babjakova, MBA - Business Director, Bankuniversitetet Bratislava

”Föreläsarna var fantastiska, de är personer med verklig erfarenhet som de kan vidarebefordra till oss och som inte finns i böcker, utan i deras intressanta och spännande upplevelser. Lärarna var helt fantastiska. Jag kunde känna att de var proffs med erfarenhet . Jag tror att alla lärare var mycket kvalificerade. Det drev mig framåt inom området strategisk ledning och kontroll. ”

MBA -examen Sarka Richterova

Sarka Richterova, MBA - Kundservice , ArcelorMittal

”De internationella föreläsarna från olika discipliner, deras uppfattning om givna frågor och efterföljande tillämpning i daglig praktik lärde mig att bli en bättre och mer effektiv medlem i ett stort arbetslag . Jag började använda mycket teoretisk information direkt i praktiken och tack vare den kunskap jag fick är jag mer beslutsam och kan tydligt definiera mål . ”

MBA -examen Jiri Rada

Jiri Rada, MBA - Sektors försäljningschef , Candy Hoover

”Jag valde CEMI för mina studier eftersom det erbjuder ett genomarbetat e-learning-system som gjorde att jag kunde kombinera mitt hektiska arbetsschema med mina studier . Jag kan säga att alla handledare som jag kommunicerade med gjorde ett gott intryck på mig tack vare deras professionella och akademiska kvalitet . Jag skulle definitivt rekommendera att studera på CEMI . Det var en stor fördel för mig och det kommer att vara en bra tillgång för min framtida karriär. ”

MBA -examen Ditta Hlavackova

Ditta Hlavackova, MBA - Skatterådgivare , HLB Proxy

”Jag blev positivt överraskad av handledarna; Jag gillade att de var strikta, alltid online , mycket stödjande och motiverande , och jag gillade särskilt deras internationella tillvägagångssätt . ”

MBA -examen Lucie Ciskova

Lucie Ciskova, MBA - Commercial Director , Business Lease

”Jag ser den största fördelen med min studie i mitt examensarbete, där jag ägnade mig åt att fastställa en strategi för de kommande två åren för företaget jag för närvarande arbetar i. Jag skulle definitivt rekommendera CEMI till mina vänner och kollegor . Jag anser att denna erfarenhet är mycket hjälpsam i mitt jobb ! ”

Tveka inte att kontakta oss, vi svarar gärna på alla dina frågor!

119678_mikaorez.jpg

Stepan Mika , VD, CEMI Institute

119688_KeystoneAJ1.png

Platser

 • Prague

  Mezi Vodami 639/27 143 00 Prague - Modřany, , Prague

Program

  Institutionen erbjuder även:

  Frågor