Keystone logo
Central College Dublin

Central College Dublin

Central College Dublin

Introduktion

Som ett CollegeVi uppmuntrar våra studenter att fokusera på att njuta av upplevelsen av att förvärva nya färdigheter som kommer att hjälpa dem i deras framtida valda karriärer. Vi är stolta över att våra lärare är kvali ed och erfarna medarbetare.

Vi vill se till att du har en bra upplevelse under din tid här på Central College - Både i klassrummet och utanför den. Vårt elevvårdsteam finns till hands för att svara på alla dina frågor om livet i Dublin och alla andra frågor du kan ha och vårt sociala aktiviteter program kommer att introducera dig till många di tekniker när irländska erfarenheter. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår college!

Vår mission Uppdraget för CCD är att ge enastående utbildningar och student tjänster som uppfyller och överträffar våra studenters förväntningar:

College Ethos och strategi

Etos CCD är att välfärden av våra studenter i centrum av allt vi gör för att se till att varje elev har en utmärkt erfarenhet på CCD. Lika CCD strävar efter att se till att kollegiet är en positiv arbetsmiljö för alla anställda.

Den övergripande strategin i kollegiet är att positionera sig övertid som en ledande leverantör av utbildningsprogram kvalitet genom att tillhandahålla utmärkt student stödtjänster och väl utformade och väl levererade utbildningar levereras av kvalificerade och erfarna pedagoger.

Vår vision Central College Dublin vision är att utmärka sig i att leverera högkvalitativ utbildning till studenter.

Vi strävar efter att förbereda våra studenter med de kunskaper och färdigheter för att hjälpa dem att nå sina karriärmål.

Vi strävar efter att skapa en berikad inlärningsmiljö som ger eleverna att stärka sina kunskaper och bli livslångt lärande.

Platser

 • Dublin

  Central College Dublin, 3 Ellis Quay, , Dublin

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor