Keystone logo
Central South University of Forestry & Technology

Central South University of Forestry & Technology

Central South University of Forestry & Technology

Introduktion

Central South University of Forestry and Technology

Grundades 1958, har Central South University of Forestry and Technology (CSUFT) utvecklat sig till ett distinkt och tvärvetenskapligt universitet som omfattar så många som nio discipliner inklusive vetenskap, teknik, jordbruk, liberal konst, ekonomi, lag, ledning, utbildning och konst med "ekologi, skogsbruk och grön industristeknik" som sina konkurrenskraftiga kanter. Den har mobil postdoktorvetenskap och forskningsstationer och godkännande för doktorsexamen.

Ligger i Changsha, huvudstaden Hunan-provinsen, är CSUFT ett högskolor som stöds av Folkets regering i Hunan-provinsen och Kina State Forestry Administration .

115232_CSUFT0021.jpg

Högskolan täcker ett sammanlagt område på 92 hektar , där byggnaden uppgår till 1,01 miljoner kvadratmeter, och har totala anläggningstillgångar värd 2,38 miljarder yuan, undervisningsmaterial och R

Det finns nästan 30 000 heltidsstudenter på campus och 1 541 heltidslärare . Högskolan har fem mobil postdoktorvetenskap och forskningsstationer, erbjuder fem doktorandprogram och 16 masterprogram i första klassens ämnesområden, sju kategorier av behöriga professionella magisterexamen.

Den har också distinkt och konkurrenskraftiga vetenskaps- och forskningsplattformar som representerar den nationella avancerade nivån, som fältobservations- och experimentstationen, National Engineering Laboratory for Forestry Ecological Application i södra Kina och Hunan Green Development Institute.

Sedan starten 59 år sedan har universitetet odlat mer än 160 000 senior specialiserade talanger. Kandidater har fungerat som inflytelserika aktörer inom relaterade branscher, inklusive skogsbruk, miljöskyddssektorn och möbelindustrin.

Central South University of Forestry and Technology (CSUFT) har ett mycket varierat samhälle med en stark internationell atmosfär. Under de senaste tio åren har många studenter från flera dussintals länder, inklusive Ryssland, Storbritannien, Frankrike, Finland, Tyskland, Spanien, Italien, USA, Kanada, Mexiko, Kirgizistan, Kazakstan, Sydkorea, Japan, Thailand, Vietnam, Pakistan, Ghana och Nigeria, har valt att studera och fortsätta sin vidareutbildning i CSUFT.

115222_CSUFT6.jpg

I oktober 2013 grundade Central South University of Forestry and Technology (CSUFT) Bangor College of CSUFT (nedan kallad Bangor College) med Bangor University i Storbritannien efter godkännande av kinesiska utbildningsministeriet. Genom att introducera talangerutbildningsläge och läroplan från Bangor University i alla avseenden delar båda universiteten olika pedagogiska resurser, inklusive lärare och utbildade grundutbildningar i linje med det brittiska högre utbildningssystemet. Alla specialiserade kurser, som omfattas av British QAA (Quality Assurance Agency) övervakning, instrueras och utvärderas helt på engelska. Studenter som är inskrivna i Bangor College kommer att få sina kandidatexamen både från CSUFT och Bangor University i Storbritannien, samt de akademiska examensbevis i CSUFT.

Den pittoreska campusen är en bra livsmiljö för över 1 100 vegetationsarter med en täckningsgrad på mer än 60%. Den har tilldelats titeln "National Enforestation Model Unit" och "Botanic Gardens Conservation International Unit".

Campusanläggningar är välutrustade för elevernas bättre lärande och boende. Lägenheten för internationella studenter ligger inom campus, med enkelrum och dubbelrum för ditt val. Enligt den internationella sovsalens standard har varje rum ett västerländskt badrum, en balkong, ett luftkonditionering, ett kylskåp, en vattenvärmare, en TV, ett skrivbord, en garderob, en fast telefon och nätverksgränssnitt för datorer.

Studenterna kan få tillgång till Internet dygnet runt i sin lägenhet på grund av WIFI-full täckning på hela campus. Köpcentrum, stormarknader, kinesiska och västra restauranger samt fitnesscenter kan lätt hittas kring universitetet.

115221_CSUFT5.jpg

Dessutom har CSUFT bekvämlighet i trafik med många transportfordon tillgängliga för dig till alla destinationer i Changsha och de flesta stora städer runt om i världen, inklusive tunnelbanor, bussar, maglevtåg, höghastighetståg och flygplan.

Kort introduktion av Changsha

Grundades 1958, Central South University of Forestry

Som huvudstad i Hunan-provinsen ligger Changsha i Kinas centrala inlandet, en bro mellan norr och söder och en förbindelse mellan öst och väst. Det ligger vid korsningen av den öst-västra axeln av Yangtze-floden och Peking-Guangzhou nord-syd-axeln. Det är därför en viktig nod i stadens agglomeration i mitten av Yangtze-floden och Yangtze River Economic Belt. Peking-Guangzhou och Shanghai-Kunming höghastighetståg följer här; Bullet Train Service kopplar Changsha och de flesta stora städer i Kina.

Den offentliga transporten av Changsha är väldigt utvecklad. Changsha äger den femte största flygplatsen i Kina , Huanghua Airport, vilket gör det till ett viktigt övergripande transportcentrum. Huanghua Airport och Changsha South Railway Station (höghastighetståg) samlas in av den första kinesiska mellanspåriga maglevstångslinjen. Changsha tunnelbanelinje 1 och tunnelbanelinje 2 möts i Wuyi-affärsområdet, som är Changshas mest dynamiska handelscentrum. Det intelligenta kollektiva cykeluthyrningssystemet och bildelstjänsten täcker hela stadsområdet Changsha, vilket gör det möjligt för boende att hämta och återvända en cykel på en viss plats, helst genom att använda en Wechat.

Changsha har 55 högskolor , 97 oberoende forskningsinstitut , 52 akademiker från den kinesiska vetenskapsakademin och den kinesiska akademin för ingenjörsvetenskap, 14 nationella ingenjörsforskningscentra, 15 nationella nyckellaboratorier och 12 nationella företagsteknologicentra. Changsha är också känd i Kina och utomlands för sina vetenskapliga forskningsresultat, bland annat hybridproduktionsteknologi, Tianhe-superdator och 3D-sintringsskrivare, den första i Kina.

115219_CSUFT3.jpg

Changsha är en "landskapsstad" full av skönhet . Skogens täckning av Changsha har nått 54,71 procent. Det är en nationell ekologisk konstruktion demonstration stad och en nationell skogsstad. Yueluberget ser ut som eld med höstlönnträd. Tianxin Pavilion erbjuder en magnifik utsikt när man tittar långt ifrån den. Xiangjiang-vattnet strömmar uppåt mot norr, och Orange Island ligger vilsamt i mitten av Xiangjiang-floden.

Det finns också Dawei Mountain Forest Park och Huitang Hot Spring tillsammans med ett antal kändisar bostäder, som alla är antingen kända destinationer för turism eller sightseeing, vilket gör Changsha till en av de första gruppen av utmärkta turism städer av State Council of Kina.

Platser

 • Changsha

  Shaoshan South Road, No. 498, Changsha, Hunan, P.R.China, 410004, Changsha

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor