Keystone logo
Centre for Postgraduate Studies in Orthodontics of the Valley of Anahuac (Centro de Estudios de Posgrado en  Ortodoncia Valle de Anahuac)

Centre for Postgraduate Studies in Orthodontics of the Valley of Anahuac (Centro de Estudios de Posgrado en Ortodoncia Valle de Anahuac)

Centre for Postgraduate Studies in Orthodontics of the Valley of Anahuac (Centro de Estudios de Posgrado en  Ortodoncia Valle de Anahuac)

Introduktion

Valle de Anahuac -centret för forskarutbildning i ortodonti är en institution som undervisar specialiteten i ortodonti till tandkirurger, akademiker i tandvård, tandläkare och stomatologer.

Denna institution började sitt arbete den 9 augusti 1984.

Vi tar hand om förberedelserna för våra studenter som specialister inom ortodonti, som kan genomföra identifiering, diagnos och behandlingsplan för alla typer av felaktigheter, samt den ortodontiska och maxillofacial ortopediska behandlingen som krävs.

I studier som utförts av SSA uppskattas att 87 procent av landets tandläkare sysslar med allmänmedicin, 13 procent med viss specialitet, varav endast 3 procent tillhör ortodonti. Detta är en indikation på bristen på mänskliga resurser i hela landet inom ortodonti som kan utföra behandlingar som syftar till att lösa problem med felet.

Inom läroplanen på grundnivå intar ortodonti en mycket liten plats, med fokus på behovet av att studera på forskarnivå; På grund av detta försöker många tandläkare att korrigera felslutningar utan att ha den minsta aning om principerna för ortodonti, vilket orsakar ännu större problem, omöjligt att korrigera senare.

Platser

 • México

  Avenida Sendero Divisorio,200, 67195, México

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor