Keystone logo
Centro Universitário UNA

Centro Universitário UNA

Centro Universitário UNA

Introduktion

65056_0.jpg

Med en levande och innovativa tillvägagångssätt, vi är den 6: e året, Best Private University Center of Mines och den 7: e året i rad, Best Private University Center of BH; enligt en bedömning av regeringskonferensen (generalindex av behandlingarna) släpptes av undervisningsministeriet (INEP / MEC) i mars / 2017 - den viktigaste nationella indikatorn på kvaliteten i den högre utbildningen i Brasilien.

Vår position som den bästa Private University Center Mine är resultatet engagemang med solid professionell och mänsklig utveckling av våra studenter.

Vi har mer än 50 grundutbildningar, bland annat ungkarl, grund- och teknisk examen, och många gjorde i Editora Student Guide April (med 62 stjärnor i upplagan 2017 av Guide) och University Ranking Folha de São Paulo - RUF.

Vår Graduate Program erbjuder över 60 specialiserade kurser och två masterutbildningar i ledning och social styrning, utbildning och lokal utveckling rankade bland de bästa i Brasilien av högskoleförordningen Personal Improvement Coordination (CAPES).

Engagemang och passion

Allt detta arbete tillämpas av lärare, mästare och läkare i erkänd akademisk kompetens och marknad, med stöd av erfarna medarbetare och brinner utbildning. Båda får fullt stöd av One som utbildning och professionell utveckling, liksom all uppmärksamhet på den mänskliga och personliga.

Vi är en av de 100 bästa ställena att arbeta i Brasilien, för 6: e året i rad (2011, 2012, 2013, 2014, 2015 och 2016), väljs av GPTW Institute / Journal Times. År 2016, en undersökning utförd av GPTW också valdes den 2: a bästa företaget att arbeta i Minas Gerais, i "mer än 1000 anställda." Och i 2017, vi ansågs den 2: a året i rad, det bästa företaget för kvinnor att arbeta i Brasilien.

Under hela vår 56 års erfarenhet inom högre utbildning, firas den 20 oktober, kom 2016 med 16 enheter i Minas Gerais och Goiás, som ligger i Belo Horizonte, Betim, god ordning, katalanska, greve, Divinópolis, Nova Serrana, Pouso Alegre, Sete Lagoas och Uberlândia.

Dessa resultat har endast varit möjligt med och den dagliga engagemang för att bygga en undervisning och inspirerande inlärningsmiljö som väcker hos människor passionen för ett fullvärdigt liv och respektera egenskaperna hos varje.

Mission, vision och värderingar

Med ett effektivt deltagande och direkta bidrag på mer än 2000 personer, däribland lärare och anställda, har vi byggt vår mission och vision, i ett bra exempel på hur du kan bygga framtiden för Una kollektivt.

 • Mission

Förvandla landet till utbildning, med kompetens och passion, inspirera våra studenter, lärare och anställda att förverkliga sina drömmar och potential som individer, yrkesverksamma och agenter för social förändring.

 • Utsikt

För att erkännas som en högskola för högre utbildning effekterna av landet, värderas för utbildning av hög kvalitet, professionella utveckling och användbarheten av sina studenter och akademiker.

 • Vår stadga värden

Una byggt sin stadga om värderingar, med fem grundläggande principer som styr alla beslut av institutionen. Det är den sanna kompass som kommer att flytta alla mot förverkligandet av en dröm som drivs av vårt uppdrag, som är att omvandla landet för utbildning proffs för arbetsmarknaden styrs av etiskt beteende och medborgar hållning genom akademisk excellens och administrativa och antagande av moderna undervisningsmetoder.

 • Samarbete - Att samarbeta är att arbeta tillsammans i en sund relation av ömsesidigt beroende mot gemensamma mål och ömsesidiga fördelar. Samarbetet stärker laganda, solidaritet och inleda vår förmåga att dela information, kunskap och erfarenheter.
 • Öppenhet - är ansvarsfullt och dubbla hand sanning och integritet, vilket innebär samstämmigheten mellan vad du tycker och vad du gör, med tanke på andras åsikter.
 • Respekt - Det är att vara medvetna om våra rättigheter och skyldigheter, liksom andra, förstå och acceptera individuella skillnader och genomdriva vår hänsyn till mänskliga värden.
 • Engagemang - Det ser bortom personliga intressen, andras intressen och institutionen, förutsatt att åtagandet att bygga en bättre värld.
 • Innovation - är göra annorlunda. Utveckla förmågan att föreställa sig vad som inte existerar. Den ifrågasätter rutin och vanor. Man lär sig att leva med det okända, det annorlunda, överraskande och nytt. Det visar drömmen till verklighet.

Platser

Platser
 • Belo Horizonte

  Rua dos Guajajaras, 175 - Centro, , Belo Horizonte

  • facebook
  • instagram
  • twitter
  • youtube

Frågor