Keystone logo
© Carrianna Field
CESTE, Escuela Internacional de Negocios

CESTE, Escuela Internacional de Negocios

CESTE, Escuela Internacional de Negocios

Introduktion

På CESTE, Escuela Internacional de Negocios , erbjuder vi dig en annan utbildningsmodell. För universitetsstudenter: officiella examina och magisterexamina inramade i världens bästa utbildningsmodell: den brittiska. För proffs och chefer: viktiga prestigefyllda certifieringar, chefsprogram och coachingtjänster för att hjälpa dig att övervinna nästa utmaning i din professionella karriär. Från CESTE Training Project bidrar vi till att förbereda chefer och chefer som, samtidigt som de är kunniga i de mest avancerade teknikerna, också är uppriktiga, engagerade och entreprenöriella människor. För att uppnå detta ser vi fram emot att tillämpa de mest innovativa metoderna, och vi har i det brittiska universitetssystemet hittat modellen att införliva i våra program. För oss är studenten huvudpersonen i hans eller hennes lärandeprocess, och vi är alla tillgängliga för att samarbeta med honom för att uppfylla hans akademiska, personliga och professionella mål.

mission

Studenter är centrum för vårt arbete och vår anledning till att vara till.

Utbilda och utbilda människor, med ett entreprenöriellt kall, kompetenta inför utmaningen med digitalisering och service till samhället, med integritet och solidaritet, som är kapabla att skapa värde i sina företag, organisationer och samhällen.

Utveckla lärandeupplevelser med innovativa metoder och med en praktisk inriktning, i innehåll, färdigheter och kompetenser, som gör att de kan utvecklas personligen och professionellt.

Vi arbetar för att säkerställa och förbättra kvaliteten på utbildningen och lära av de bästa, för att underlätta anställningsbarheten för studenter, med dem som centrum för deras lärandeprocess.

utsikt

Innovativa metoder och engagerad i framtiden.

Vi vill att vårt bidrag till utbildning, innovativt och i permanent kontrast till verkliga behov, ska tillåta företag och yrkesverksamma både i Aragon, och i de territorier och länder som vi kan nå med våra program, utveckling och utsikter för ekonomisk tillväxt.

Som ett universitetscentrum förstår vi att vårt bidrag inte bara måste nå unga människor utan även yrkesverksamma som finner en permanent uppmaning hos oss att fortsätta utbildningen och vara glada över att växa i kompetens och professionella möjligheter.

Värderingar och kultur

Utvecklingen av våra elever, deras roll i deras lärandeprocess, både vad gäller innehåll och färdigheter, och vårt engagemang för den miljö där vi är närvarande med vårt arbete, centrerar värderingarna och vår policy som utvecklingen av vårt uppdrag och vision .

Vi specificerade det, med hänsyn till vad som bidragit från våra kontakter med UWTSD (University of Wales Trinity Saint David), genom:

 • Samarbete och etablering av en rad strategiska relationer på regional, nationell och internationell nivå. Dessa typer av nätverk har potential att inspirera våra studenter, personal och partners att skapa nytt framtida lärande.
 • Inkludering genom att sätta eleverna först och försvara kontinuerlig träning utan hinder. Vi stödjer studenter från alla bakgrunder och i alla stadier av utbildningen. Vi följer med andra chanser och professionella återuppfinnandeprocesser.
 • Anställbarhet och kreativitet, att dra nytta av entreprenörskap, forskning, kreativa och entreprenöriella färdigheter hos våra studenter, att kunna erbjuda utbildningsprogram som ger dem de bästa möjligheterna att få anställning och utveckla sina överförbara färdigheter.
 • Hållbar utveckling genom ett systembaserat synsätt som erbjuder meningsfulla och relevanta utbildningsvägar och främjar socialt ansvar och lärande.
 • Engagemanget att samarbeta i utvecklingen av de territorier där vårt arbete bedrivs, med särskild hänvisning till Aragon, att ta hand om behoven av utveckling och stärka dess styrkor, och engagera alla i det.
 • Konceptet med globalt medborgarskap genom utveckling av andra multinationella aktiviteter och möjligheter för våra studenter, personal och partners.
 • Med stöd av våra akademiska partners utvecklar forskningen och dess sociala påverkan, i enlighet med dess mål.

Professionella ackrediteringar: Alla våra program

På CESTE styrs vår mångfald av utbildningsprogram av en exceptionell metodik: den brittiska. Våra studenter drar inte bara nytta av den officiella kvalifikationen från University of Wales, utan också från CESTE egen ackreditering. Dessutom gör vårt samarbete med ledande enheter från olika sektorer att vi kan erbjuda en mängd ytterligare certifieringar.

Med en rad alternativ inklusive MBA, magisterexamen, forskarexamina, grundutbildning och professionella ackrediteringar, är vi förpliktade att driva din akademiska och professionella tillväxt.

Campus funktioner

Vårt högkvarter

Vi är belägna i ett av de lugnaste och vackraste områdena i Zaragoza (Spanien), precis intill den kejserliga kanalen i Aragon, bredvid ett av de viktigaste sportcentren i staden och Sagrada Familia-skolan. Vårt huvudkontor ligger i vår egen byggnad som har klassrum, kontor, arbetsrum och vår Residence för internationella studenter.

Ett privilegierat läge

Vi finns i ett av de tystaste och vackraste områdena i staden Zaragoza (Spanien), genom vilken den kejserliga kanalen i Aragon går.

Alldeles intill vårt huvudkontor ligger Casablanca Stadium, ett sportcenter med magnifika faciliteter där du kan njuta av och utöva många sporter (fotboll, tennis, paddeltennis, simning,...) och som även har en uppvärmd pool, gym, sportområden avslappning och estetik.

Våra klassrum och lokaler

Vårt huvudkontor är fördelat på fyra våningar och har klassrum och arbetsplatser utrustade för presentationer, lagarbete eller kreativa sessioner av alla slag, enligt vår utbildningsmodell.

Vi har nyligen moderniserat WIFI-nätverket, vilket ytterligare förbättrar höghastighetsinternetanslutningarna i våra utrymmen.

Även om den digitala världen radikalt har förändrat den akademiska forskningen, förblir vårt bibliotek en plats för möten och lagarbete.

Slutligen är samlingssalen ett unikt utrymme som vi ägnar åt enastående ögonblick i det akademiska livet, och även till sessioner och presentationer av särskild vikt.

  Antagningar

  För att ansöka om antagning till CESTE International Business School i Spanien måste sökande uppfylla de akademiska kraven, som inkluderar

  • Har gått gymnasiet eller en utbildningscykel i ämnet.
  • Sedan måste de fylla i onlineansökningsformuläret och skicka in det med nödvändiga dokument.
  • I vissa fall kan en antagningsintervju krävas.

  Stipendier och finansiering

  CESTE har stipendier och stöd genom programmet CESTE Foundation och även för studenter med en lysande akademisk merit. Läs om möjligheterna på denna sida.

  Stipendier från CESTE Foundation

  CESTE Foundation, Education and Business kommer att studera stipendieansökningar från studenter som är intresserade av att studera vid CESTE med ekonomiska svårigheter och goda akademiska resultat.

  Dessa stipendier erbjuds för nya spanska studenter (eller bosatta i Spanien) och kan nå upp till 50% av kostnaden för studien när det gäller universitetsexamina och upp till 80% när det gäller magister.

  Andra stipendier tillgängliga

  Universitetskarriärer

  För kandidatprogrammen i företagsekonomi och kandidatexamen i tillämpad datoranvändning erbjuds följande stipendier, bidrag och professionella karriärplaner för "Akademisk excellens":

  • 15 stipendier för nya studenter på upp till 50%
  • 5 stipendier för tillgång till den andra cykeln av graden på upp till 25%

  Masterprogram

  För MBA, Master in Financial Management, Master in Networks and Cybersecurity och Master in Data Science & Artificial Intelligence-programmen delas 20 "Academic Excellence"-stipendier på upp till 80 % ut.

  Tidigare studenter och anställda i organisationer som är medlemmar i CESTE Business Club

  I allmänhet kommer alumner från CESTE -program och anställda i medlemsföretag i Business Club att få 10 % rabatt på alla utbildningsprogram som lanseras av CESTE .

  CESTE Foundation Partners

  Förmånliga ekonomiska villkor för pris och finansiering.

  Ranking

  Den brittiska universitetsmodellen, alltid i topppositionerna i världen och europeisk ranking av universitet (4 av de 6 bästa universiteten i världen är brittiska), och garanterad av de höga standarderna i QAA (Quality Assurance Agency for Higher Education från United) Rike).

  Platser

  • Zaragoza

   Paseo de los Infantes de España, 3, 50012, Zaragoza

   Frågor