Keystone logo
CEUPE MASTER i PROJEKTSHANTERING
CEUPE

MASTER i PROJEKTSHANTERING

Madrid, Spanien

Request duration

Spanska

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Blandad

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Master i projektledning vid CEUPE Business School, tillhörande centrum PMI Project Management Institute i Madrid - Spanien, är för närvarande ett av lednings- och företagsledningsprogrammen med de största professionella utsikterna på den globala marknaden, som kan integrera akademiska och professionella färdigheter och krav. åtkomst begärd av PMP - Project Management Professional och PMI - Project Management Institute.

Magisterexamen i projektledning har ett program med en helt praktisk metodik och fokuserad på företagsområdet, som läggs till undervisningen av yrkesverksamma med omfattande yrkeserfarenhet inom vart och ett av de ämnen som lärs ut och didaktiska enheter, gör det för närvarande en av de mest ansedda projektprogram på marknaden. Djupet och fokuset på det fullständigt uppdaterade programmet i dess ämnen ger tillräckliga argument för programmet, när studenten är klar så att studenten är fullt kvalificerad på nivån av professionell kompetens för att framgångsrikt utveckla projektledning i alla organisationer. Ledningsnivå.

Med denna internationella doktorandkurs och genom förslaget om verkliga praktiska fall för företag kommer studenten att kunna utveckla projekt och processer, övervinna mål och svårigheter baserat på optimal hantering av resurser eller tid, veta hur man informerar och hanterar arbetsgrupper effektivt , identifiera styrkorna hos var och en av medlemmarna och i sin tur föreslå roller inom projektet till var och en av dess medlemmar. På samma sätt är väsentliga aspekter som påverkar ledningen av projekt som konfliktlösning eller korrigering / minimering av misslyckanden, övervinning av mål, uppnåendet av prestationer baserat på att arbeta för tidigare uppsatta mål, eller kontrollen av informationen, av dess mottagning av meddelanden till medlemmarna som deltar i gruppen. Vi kommer att arbeta med en digital utbildningsmiljö med de mest avancerade tekniska resurserna när det gäller magisterstudier.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Officiell magisterexamen i utveckling och lansering av turismprojekt
    • Barcelona, Spanien
  • Master i internationell personalhantering projektledning
    • Rennes, Frankrike
  • Master i regi och projektledning
    • Spain Online, Spanien