Keystone logo
Chaoyang University of Technology

Chaoyang University of Technology

Chaoyang University of Technology

Introduktion

Chaoyang University of Technology ligger i Wu-Fong District i centrala Taiwan, full av otroligt naturlig skönhet med allestädes närvarande elegans och nåd. Bevattnad av historisk och kulturell mark ger Chaoyang University of Technology studenter en miljö i kombination med högre utbildningsvagga och välutrustat campus.

Jämfört med kända universitet med mer än hundra år är Chaoyang University of Technology ett relativt nytt 22-årigt universitet med enastående ambitioner att utveckla akademiska och tekniska talanger, prestationer och resurser. Vi framstår nu som ett stort akademiskt kraftverk i Taiwan. Vår universitetstitel, Chaoyang, som betyder att vända mot den stigande solen, skapar en självbild av aggressiva studier, storskalig utveckling, perfekta regler och värdesystem. På grund av oupphörlig grävning har Chaoyang University of Technology försökt skapa olika slags mirakel inför internationella kulturella effekter i den globala byn.

Globalisering är ett oundvikligt fenomen för oss att ompröva möjligheterna med individualism, fri vilja från arbetsideologi och val av personlig livsstil. Under internetens tid förtjänar utvecklingen av högre utbildning i olika länder vår noggranna övervägande av hav av problem, till exempel hur man främjar och uppgraderar universitet, hur man skapar ömsesidig kommunikation mellan multikulturella rörelser på campus, hur man införlivar professionella tvärkulturella resultat och hur man håller sig à jour med den internationella tendensen. Efter 22 års strävanden har Chaoyang University of Technology vuxit upp och har navigerat mot en närmare koppling och koppling till internationalisering.

Platser

  • Wufeng District

    168, Jifeng E. Rd., Wufeng District, Taichung, 413310 Taiwan, 413, Wufeng District

    Program

    Institutionen erbjuder även:

    Frågor