Keystone logo
Chicago State University

Chicago State University

Chicago State University

Introduktion

2

Chicago State University kommer att fira sin sesquicentennial 2017. Chicago State University öppnade sina dörrar som en lärarutbildning skola i en läckande järnvägslastvagn i Blue Island, Illinois den September 2, 1867. Idag, däremot, är universitetet en fullt ackrediterad offentlig, urban institut som ligger på 161-pittoreska tunnland i ett bostadsområde på Southside of Chicago. Under det första året av sitt grundande, inskrivna CSU 62 studenter. Den nuvarande studenter som väljer är nästan 7200.

Vägen från då till nu har präglats av förändring. Under mer än 140 år, har CSU bytt namn, fokus, styrning och plats. Men med varje övergång, har universitetet hållit åsynen av sitt pedagogiska uppdrag och förbättrat sina tjänster till Chicago och dess omgivande samhällen.

1

Idag är CSU styrs av en styrelse som utses av guvernören i Illinois. Universitetets fem colleges- Health Sciences, Konst och vetenskap, näringsliv, utbildning och farmaci - erbjuder utbildningsprogram som beviljar 38 studenter och 30 doktorander. Dessutom har CSU en division av fortbildning och icke-traditionella program som når ut till samhället med förlängningskurser, distansutbildning och icke-kredit program.

Från dess enkla ursprung, har Chicago State University utvecklats till en enastående, nationellt hyllade universitet som ger ett mervärde utbildning för alla som kommer in sina heliga salar. Genomgående utvecklas för att återspegla state-of-the-art utvecklingen i högre utbildning, förbereder Chicago State University studenter för att lyckas i det tjugoförsta århundradet.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Frågor