Keystone logo
Chosun University

Chosun University

Chosun University

Introduktion

Vårt universitet skapar globalt varumärkesvärde.

Chosun University, ett av de 15 bästa universiteten i landet, har byggt systerrelationer med flera utestående utländska universitet. Systeruniversitetsprogrammen har möjliggjort utbyte av professorer och studenter som har lagt mervärde till vårt samhälle och skapat globalt varumärkesvärde. Genom att samla ett brett spektrum av åsikter och oro för universitetsmedlemmar på ett demokratiskt och öppet sätt har universitetsstyrning säkerställt en miljö för medförmåga byggd på respekt och harmoni.

Vårt universitet bedriver specialisering genom harmoni och kommunikation.

Framtiden för universitetet och vårt samhälle finns i specialutbildning och uppmuntrar banbrytande ledare inom nya områden samtidigt som det skapar harmoni mellan humaniora, konst, vetenskap och natur.

Vårt universitet bedriver övergripande förändring och reform.

För att övervinna de många aktuella frågor som universitetet står inför och uppnå våra utbildningsmål måste vi klokt välja optimala förändringar och reformer. Chosun University kan och kommer att lösa nuvarande problem baserat på vad vi har uppnått och kommer att fortsätta att förbättra för en ljusare framtid.

Genom förverkligandet av samarbetssystemet för universitet och industri, avancerad utbildning, forskningsinfrastruktur och stödsystem för studenter som respekterar deras personlighet och kreativitet kommer vårt universitet att bli det bästa universitetet i Honam-provinsen, ett av de 15 bästa universiteten i Korea. och ett internationellt konkurrenskraftigt universitet i Nordostasien och därefter.

Platser

 • Dong-gu

  Dong-gu, Sydkorea

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor