Keystone logo
Chung Hua University

Chung Hua University

Chung Hua University

Introduktion

Chung Hwa University grundades 1990. Under noggrann planering av styrelsen och skolans handledare har skolan följande prestationer och egenskaper:

Sysselsättningsinriktade tre gymnasieskolor

Enligt de senaste undersökningarna från utbildningsdepartementet, 104 Manpower Bank och 1111 Manpower Bank, har akademiker vid Chung Hwa University de tre högsta prestationerna med "hög sysselsättning, hög lön och hög företagsnöjdhet."

Bland dem är sysselsättningsgraden för vår skolas elever den första i det omfattande universitetet med utmärkta undervisningssubventioner från utbildningsministeriet. Enligt 104 Human Bank -statistik är medellönen för mer än hälften av de utexaminerade högre än genomsnittslönen för de nationella privata universitetsexamina och har rankats i 5 år i rad 1111 Human Banking Corporation är mest nöjd med topp 10 privata universitet.

Det enda privata universitetet i Zhumiao -området som har fått internationell AACSB och IEET dubbelcertifiering

Chung Hwa University är det enda privata universitetet i Zhuzhumiao -området som har ackrediterats av American Association for Promotion of International Business Schools (AACSB) och Chinese Society of Engineering Education (IEET). De examina och poäng som studenterna erhållit kan användas över hela världen.

School of Management rankas inte bara bland de 5% av de bästa företagshögskolorna i världen, utan rankas också bland de 450 bästa universiteten i Asien i QS -utvärderingen 2020 av det brittiska forskningsföretaget för högre utbildning och rankas som 11: a bland omfattande privata universitet i Taiwan.

Platser

  • Taipei

    Taipei, Taiwan

    Program

    Frågor