Keystone logo
CIES - International Centre for Sports Studies FIFA Master - Internationell Master i Management, Juridik och Humaniora i Sport
CIES - International Centre for Sports Studies

FIFA Master - Internationell Master i Management, Juridik och Humaniora i Sport

1 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Sep 2024

CHF 25 000 *

På Campus

* dessa avgifter täcker allt undervisnings- och kursmaterial. Du behöver räkna ytterligare ca. 25 000 CHF för levnadskostnaderna (resor, visum, boende, mat, etc.)

Introduktion

FIFA Master in Management, Law and Humanities of Sport rankades nyligen som #1 Postgraduate Sport Management-kursen i Europa för elfte gången rekord i den nya inflytelserika 2023 SportBusiness-rankingen. Denna oöverträffade prestation etablerar nu FIFA Master som en av de mest respekterade inom internationell sportaffärsutbildning.

Kriterierna som användes för den senaste oberoende undersökningen av akademiska kurser runt om i världen inkluderade alumnikarriärvägar, studentnöjdhet, mångfald av kursintag, analys av nätverksmöjligheter och bredare universitetspartnerskap.

Arrangerat av International Centre for Sports Studies (CIES) i samarbete med De Montfort University i Leicester (UK), SDA Bocconi School of Management i Milano (Italien) och University of Neuchâtel (Schweiz), FIFA Master in Management, Law and Humanities of Sport skapades för att främja ledarskapsutbildning inom idrottsvärlden. Det har vuxit till att bli ett toppexamensprogram som utvecklar allsidiga chefer som kan hantera sportens allt mer komplexa värld.

Med över 90 % av våra 600+ FIFA Master-utexaminerade, och som representerar 120+ nationaliteter - som nu arbetar inom sportbranschen, når effekten av FIFA Master över alla kontinenter och nationer.

ANSÖKNINGSTIDEN FÖR DEN 25:E UTGÅNGEN (2024-2025) AV FIFA-MÄSTAREN ÄR NU SLUT

Inlämnade ansökningar kommer att granskas av den vetenskapliga kommittén. Urvalsprocessen kommer att ta cirka 3-4 månader.

Ansökningar för den 25:e upplagan av FIFA Master kommer inte längre att accepteras under några omständigheter.

För er som vill ansöka i framtiden kommer onlineansökningsformuläret för nästa upplaga av FIFA Master att finnas tillgängligt i början av oktober 2024.

Ett unikt program

FIFA Master tar med sina studenter på en unik resa genom tre olika europeiska länder för att studera sport. Tre framstående universitet i Storbritannien, Italien och Schweiz, som är bland Europas mest idrottsorienterade länder, har gått samman för att tillhandahålla ett ettårigt program som kombinerar akademisk undervisning i toppklass och praktiska fallstudier kompletterade med gästföreläsare och fältbesök. Kursen fokuserar på tre viktiga och inbördes relaterade aspekter av idrott - Humaniora, Management och Juridik.

Programresultat

Karriärmöjligheter

Antagningar

Stipendier och finansiering

Studieavgift för programmet

Studentberättelser

Om skolan

Frågor