Keystone logo
© Eva Dang
City University of London

City University of London

City University of London

Introduktion

City , University of London är en speciell plats. Med skicklighet och engagemang har vi använt utbildning, forskning och företag för att förvandla livet för våra elever, vårt samhälle och världen i över hundra år.

Akademisk excellens för företag och yrken

Vi är en ledande internationell institution och vi är engagerade i akademisk kompetens och fokuserade på näringsliv och yrken.

En högklassig institution

Vi är stolta över kvaliteten på vår utbildning, forskning och företag och våra höga rankningar i de senaste undersökningarna. City är:

  • i de 15 bästa i Storbritannien för kandidatexponerade ( The Times och Sunday Times University League Table 2017 )
  • 27 i Storbritannien i "Tables of Tables" ( Tider högre utbildning ) tillsammans med ledande Russell Group-universitet

Världsledande forskning

Research Excellence Framework (REF) 2014 , en övning för att bedöma forskningskvaliteten hos samtliga brittiska högskolans forskningsinstitut, uppgick till 75,7% av City anmärkningar som världsledande 4 * (23,3%) och internationellt utmärkt 3 * (52,4 %) kvalitet.

Ett pulserande internationellt samhälle

Vår outlook är verkligen global. Vi välkomnar studenter, akademiker och professionell personal från hela världen, jobbar med internationella nivåer av forskningsexpertis och odlar ett växande nätverk av internationella forskningspartnerskap.

Central London plats

Vi ligger i hjärtat av London , inom räckhåll från flera tunnelbanestationer och bara några hållplatser från British Library och West End. Vi är några minuter från Square Mile - Londons världsberömda finansdistrikt - och huvudkontor för finansiella och professionella institutioner, stora konstkomplex och mediekontor, lärosäten och specialiserade medicinska forskningscentra.

Sedan vår grund för över hundra år sedan har vi alltid haft djupt rotade länkar med City of London. Herrens borgmästare i London är rektorn av City och många City i London leveransföretag är ständiga supporters of City .

Platser

  • London

    City, University of London Northampton Square, EC1V 0HB, London

Frågor