Keystone logo
© BIMM University
City & Guilds of London Art School

City & Guilds of London Art School

City & Guilds of London Art School

Introduktion

Välkommen till City & Guilds of London Art School, en icke-vinstdrivande, specialist högskola tillägnad undervisning och inspirera nästa generation av kreatörer. Vi erbjuder ett viktigt alternativ till andra modeller av konst och hantverk högre utbildning i Storbritannien.

Alla våra kurser har en meritlista och är allmänt respekterad. Vi erbjuder grund- och forskarutbildningskurser i samtida konst (BA (Hons) och MA), bevarande av kulturföremål (BA (Hons) och MA), och historiskt Carving (Diplom och magisterexamen), samt en stiftelse examen i konst och design. Besök de enskilda programsidor för att ta reda på mer om våra kurser.

Medan våra avgifter är i linje med standardbrittiska grader, har vi ett engagemang för höga nivåer av kontakttiden med lärare, som alla är yrkesverksamma. Vi erbjuder också ett stort antal stipendier och stipendier för att hjälpa eleverna att finansiera sina studier, tack vare ett brett utbud av generösa välgörare som erkänner Konstskola engagemang för kvalitet. Studenter på vår BA (Hons) kurs kan vara berättigade till statligt finansierade studielån.

UNDERVISNING Vår personal till elevförhållanden är generösa, och undervisning på alla kurser sker över veckan. Undervisningen bedrivs av konstnärer och utövare på toppen av sina yrkesområden, som tillsammans ger ett varierat och dynamiskt omfång av expertis och synpunkter. Specialisten natur Konstskola innebär att vi kan fokusera på kompetens och ger en-till-en uppmärksamhet våra ämnen kräver. Vi tror på nyfikenhet, ambition och lärande genom att göra. Varje student uppmuntras och stödjas för att överträffa sina egna förväntningar.

Utbildningen vi erbjuder är både bred och djup. Vi kombinerar kunskapsbaserad undervisning med kontextuella konst historier föreläsningar och seminarier som använder Londons museer och gallerier som en viktig resurs för regelbundna riktade studieresor. Ritning är grundläggande för alla våra kurser med en dedikerad Ritning Studio öppen för alla, medan givande korspollinering av ämnen hjälper eleverna att utveckla en djup förståelse för sin praktik.

Läge och faciliteter Vi har varit på vår Kennington plats sedan 1879, som nu består av en georgisk terrass och specialbyggda viktorianska studios ligger mittemot Kennington tunnelbanestation, tillsammans med stora flexibla studio utrymmen för Foundation Diploma i en grann 1930 ex-lagerbyggnad. Vi har Londons gallerier och museer inom räckhåll, med National Gallery bara några hållplatser bort och både East End gallerier och South Kensington museer bara en 20-minuters tunnelbaneresa bort. Detta område i södra London har snabbt blivit en kulturkvarter med Damien Hirst Newport Street Gallery, Gasworks, Beaconsfield och många andra gallerier inom en kort promenad. Vår relation nätverk med kulturorganisationer, museer och gallerier är omfattande och både lokala (London) och global, inklusive partnerskap i Venedig, Tokyo och Berlin.

Vi inser det centrala i studion som ett utrymme för kreativ strävan, analys och experiment, och studenterna tilldelas dedikerade arbetsytor som stöder deras intensiva, fokuserade och heltid praktiken. Varje område av arbetsytan är utformade med studentens praxis i åtanke om det är en högt i tak konstnärs studio med naturligt norr ljus, eller en bevarandeforskningslabb. Dessutom har eleverna tillgång till expert- köra specialistresurser och verkstäderna, inklusive ritning studio, skriva ut rum, trä verkstad, gjutning verkstad, glas verkstad, Sackler Bibliotek och IT studio, samt tillgång till mindre specialiserade faciliteter som ett gjuteri , keramik ugnar och en fotografisk mörkrum.

STÖD OCH Vi verkar på en mänsklig skala med ca 230 studenter och 80+ lärare. Detta gör det möjligt för oss att arbeta med våra studenter som distinkta och viktiga medlemmar i vår livliga och engagerande kreativa. Vi bryr oss om enskilda framsteg och bo i aktiv kommunikation med våra alumner, av vilka många är ledande inom sina områden. Studenterna gynnas också av samarbeten med ledande arv, kreativa och konstrelaterade institutioner och initiativ, som ger möjlighet till frivillig praktik, driftsättning och visa upp elevernas arbeten.

För mer information, vänligen besök vår hemsida.

Frågor