Keystone logo
© Carrianna Field
City Hall School of Languages

City Hall School of Languages

City Hall School of Languages

Introduktion

oss

Språkskolan City Hall School of Languages inledde sin verksamhet år 2006 som en skola i engelska och spanska för utlänningar.

Idag, med tanke på den nuvarande efterfrågan på språk och tack vare den akademiska beredning av våra lärare, vi också intensivkurser i tyska, franska, italienska och ryska.

Vi är en akademi visionär och utvecklas ständigt kunskap vi har visat anpassa sig till de krav och behov. Därför har vi blivit en föregångare privatskola i León att anpassa ett traditionellt utbildningssystem till den senaste tekniken. Vi har en modern språklabb, en nödvändig och viktig för den specifika förbättring av oral komprimeringsverktyget. Dessutom alla våra klassrum är utrustade med interaktiva skrivtavlor och verktyg som ger oändliga resurser för att berika en traditionell klass och för att skapa en interaktiv undervisning som positivt påverkar lära alla språk.

Vårt arbete systemet är att upprätthålla små grupper av högst sex elever per klass, i syfte att säkerställa kvaliteten på undervisningen barn och vuxna. Med detta antal elever per grupp kan vi ge individualiserad uppmärksamhet, att anpassa inlärningstakten och de särskilda behoven hos varje elev.

Förbättrad student som fick också skilja grammatik klasser av kvalificerade lärare, av tal, undervisas av infödda lärare.

Tack vare dessa tekniska och mänskliga resurser lyckades vi arbeta självständigt på de fyra färdigheter språkinlärning vilket skapar en balans som avsevärt förbättrar slutresultatet som får studenten.

plats

71679_1.jpg

Platser

  • León

    Paseo de Salamanca, 31 bajo, , León

Program

    Institutionen erbjuder även:

    Frågor