Keystone logo
© Eva Dang
Coaching for Change

Coaching for Change

Coaching for Change

Introduktion

Om Coaching for Change

Vi tränar tränare och mentorer individer för att bli ledare för förändring i körning mot en slankare, innovativ och ständigt förbättrad organisation. Vi har en dokumenterad historia om att hjälpa kunderna att avsevärt minska kostnaderna, samtidigt som de uppnår prestanda inom säkerhet, kvalitet, kostnad, leverans, produktivitet och moral.

Vi har byggt upp ett samarbetsnätverk av konsulter som närmar sig 60 personer. Våra konsulter har erfarenhet av att se och utveckla bästa praxis inom Shingho prisvinnande företag. 90% har arbetat i Toyota på Group Leader Level eller högre. Vi tar med oss ​​ett "annorlunda tänkande" från traditionell ledning. Vi är "hands-on" på arbetsplatsen och gör vad som krävs för att säkerställa snabb hållbar förändring. Det betyder inte att ägandet går ifrån personal inom systemet eller internt förändringsledare.

Klienterna som vi tycker om att arbeta med, skickar inte bara någon på en kurs för att de ska återvända till jobbet - företag som vanligt. De vill göra skillnad och det gör vi också! Vår etos och portfölj är utformade för att driva verkligt lärande genom att tillämpa nya verktyg, tekniker och metoder på arbetsplatsen.

Vi är engagerade i de standarder och professionalism som skisseras av Chartered Management Institute. Vi levererar konsulttjänster genom Institute of Business Consulting (del av Chartered Management Institute). Den enda professionella kroppen i Storbritannien som ägnar sig åt att främja högsta standard för ledning och ledarskapsbrist.

Vi är ett godkänt centrum med Institutet för ledarskap och ledning Storbritanniens största tilldelningsorgan för ledarskaps- och managementkvalifikationer och Chartered Management Institute erbjuder ett brett spektrum av kvalifikationer och godkända program med inriktning på förändringsledarskap, coachning och affärsförbättringsteknik.

Vi fokuserar på hållbar förändring i strävan efter excellens och erkänns för det!

Platser

 • Derby

  Dunston Innovation Centre, Dunston Road, Chesterfield, S41 8NG, , Derby

 • Doha

  Doha, Qatar

  Program

   Frågor