Keystone logo
College of Law and Business

College of Law and Business

College of Law and Business

Introduktion

Varför CLB?

Tänk globalt

Globaliseringen har dramatiskt påverkat alla aspekter av yrkeslivet. Följaktligen är internationell erfarenhet och global exponering avgörande för att lyckas inom affärs- och juridiska områden. På CLB strävar vi efter att erbjuda våra studenter ett brett utbud av internationella program för att bättre förse dem med den ständigt föränderliga, snabba globala ekonomin. Bland dessa program deltar studenter i utbildningsdelegationer till större affärsstäder i världen, där de studerar i gemensamma kurser och deltar i bilaterala forskningsprojekt vid utländska universitet.

Vår fakultet

CLB har rankats som bäst inom utbildningsprogram, föreläsares kvalitet och övergripande tillfredsställelse av den israeliska undersökningen om National Student Union. Detta, tillsammans med den mångkulturella och mångsidiga studentkroppen, skapar en energigivande och spännande inlärningsmiljö.

CLB-fakultetsmedlemmar är ledande inom sitt område och har förvärvat sina doktorsexamen och har fortsatt sina doktorsexamen vid de finaste universiteten i världen inklusive Harvard, Stanford, Columbia, NYU, Berkeley, Chicago och Oxford.

De är en integrerad del av den livliga akademiska arenan på CLB, där banbrytande forskning, stimulerande workshops, vetenskapliga publikationer och internationella konferenser äger rum.

Våra studenter

CLB: s mångkulturella och mångsidiga studentkropp, individuell vård och vänliga och stödjande miljö gör att varje elev kan nå sin potential. När studenterna lämnar våra dörrar är de fullt utrustade för att förvärva doktorsexamen eller gå med i den professionella arenan, i många av de ledande företagen eller företagen i Israel samt i positioner som påverkar inom den offentliga sektorn.

Gemenskapsuppdrag

CLB lär eleverna att tänka globalt men agera lokalt. För att främja värderingar som det israeliska samhället är värd för och bygga en bättre framtida arbetskraft, främjar CLB professionell samhällsaktivism och utövare som är utbildade, skickliga och socialt ansvarstagande i affärsmässiga, juridiska och offentliga områden. CLB-studenter har skapat viktiga, nationella och internationella prejudikat genom våra juridiska kliniker som att slå ner en israelisk lag som privatiserar fängelser; skydd av asylsökande; och sätta viktiga sociala frågor som Israels naturgasresurser och lika möjligheter på utbildning på den offentliga dagordningen.

Fokuserad på din framgång

Karriärcentret, rådgivning utförs av ett professionellt erfaret team, på en en-en-bas i enlighet med studentens behov. Processen inkluderar personlig mentorskap, hjälp med att förbereda ett CV / CV, förberedelse för intervjuer genom simuleringar, professionella föreläsningar, besök med ledande företag och jobbmässor.

En annan del av Karriärcentrets aktivitet är CLB: s anställningsmöjlighetsnämnd, med hundratals jobbmöjligheter för CLB: s studenter och akademiker.

Platser

 • Ramat Gan

  David Ben Gurion Road,26, , Ramat Gan

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor