Keystone logo
College of Saint Mary

College of Saint Mary

College of Saint Mary

Introduktion

Vid College of Saint Mary tror vi på utbildningens kraft för att hjälpa kvinnor att förverkliga sin potential, identifiera ledarskapsstyrkor och hitta uppfyllelse i karriärer och liv.

Grundat av Sisters of Mercy och inspirerat av vårt uppdrag, är vi dedikerade till akademisk spetskompetens och serviceinlärningsmöjligheter som hjälper kvinnor att utveckla en större känsla av självkänsla och självförtroende och förtroende för att de kan ta ut i världen för att göra skillnad för alla.

Vi välkomnar studenter från alla världsreligioner och från hela landet. Vi erbjuder prisvärda utbildningsprogram över ett brett spektrum av dagens ledande områden som omvårdnad, arbetsterapi, läkarassistentstudier, undervisning med specialiteter, undervisning för karriärväxlare, företag med tonvikt på analys och strategisk kommunikation, juridiska studier och mer. Och vi erbjuder en solid grundutbildning för alla dessa majors med möjligheter att studera konst och scenkonst också här.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Omaha

    Mercy Road,7000, 68106, Omaha

    Frågor