Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Columbia University - Fu Foundation School of  Engineering and Applied Science

Columbia University - Fu Foundation School of Engineering and Applied Science

Columbia University - Fu Foundation School of  Engineering and Applied Science

Introduktion

Transcending Disciplines, Educating Leaders, Transforming Lives

Columbia Engineering, Fu Foundation School of Engineering and Applied Science, har åtagit sig att driva kunskapens gränser och översätta våra upptäckter för att möta samhällets behov. Dessa ambitioner har varit grundläggande sedan vårt tidiga ursprung 1864 som en skola som ägnas åt metallurgi och gruvdrift. Under årens lopp har vår fakultet och studenter bidragit anmärkningsvärt till tekniska och sociala framsteg, och idag fortsätter vi vår tradition av innovation när teknik omvandlar nästan alla aspekter av livet, från renheten i vattnet vi dricker, kvaliteten och tillgängligheten vår vård och hållbarheten i de naturliga och byggda miljöerna, till vår förmåga att ansluta till andra var som helst i världen.

Columbia Engineering erbjuder grundutbildning och forskarutbildning över nio huvudavdelningar, samt möjligheter att studera med systerskolor och forskningsinstitut i världsklass.

Våra nio avdelningar, bland landets äldsta och mest inflytelserika, erbjuder möjligheter till tvärvetenskapliga studier och forskning.

Fakulteten och studenterna är aktiva i de olika och expansiva forskningsprogrammen som erbjuds genom Columbias laboratorier, centra och institut - dessa samarbetsenheter vid skolan och över hela universitetet främjar mycket tvärvetenskaplig forskning som påverkar. Våra forskningsutrymmen i världsklass inkluderar Columbia Nano Initiative, Soft Matter Lab, Columbia Electrochemical Energy Lab, Data Science Institute, Center for Artificial Intelligence, Precision Medicine Initiative, Mortimer B. Zuckerman Mind Brain Behavior Institute och Earth Institute. Se länkarna till många av dessa program nedan.

Att locka de största hjärnorna inom teknik och tillämpad vetenskap, med olika bakgrund från hela landet och runt om i världen, har alltid varit en del av vårt DNA och en nyckel till vår framgång. Vår fakultet representerar ledande experter inom sina områden som är dedikerade till undervisning, att driva forskningsgränser och att öka tvärvetenskapliga samarbeten över skolan, universitetet och med externa partners. Vi erbjuder studenterna en unik utbildningsmöjlighet som ger en grundläggande utbildning i teknik och tillämpad vetenskap i djupet och bredden av ett främsta Ivy League-universitet centrerat i New York City - ett kulturellt och ekonomiskt nav som snabbt blir ett världsberömt centrum för hög- teknisk forskning och utveckling. Vi tror att teknik är i en renässans, och att tiden är nu för teknik att gå framåt som en framtidskraft för att skapa en hållbar, hälsosam, ansluten, säker och kreativ mänsklighet.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • Manhattan

    Manhattan, Amerikas förenta stater

    Frågor