Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Concordia University - Saint Paul

Concordia University - Saint Paul

Concordia University - Saint Paul

Introduktion

Concordia University St Paul grundades 1893 och erbjuder internationella studenter tillgång till högkvalitativ och prisvärd utbildning. Campus har en befolkning på cirka 4 500 studenter och ligger i tvillingstäderna St. Paul och Minneapolis, MN, hem för nästan 4 miljoner människor och huvudkontoret för 15 Fortune 500-företag.

Concordia University St Paul grundades 1893 och rankas som ett topp 100 Midwest University av US News and World Report.Internationella studenter kommer att dra nytta av en utbildning av hög kvalitet i kombination med de CPT- och OPT-möjligheter som vänstäderna erbjuder.

MSITM-programmet förbereder studenterna med de företagsledarskap som behövs för att framgångsrikt leda team på IT-arbetsplatsen. Genom att integrera företagsledning och teknisk kompetensutveckling, förbereder kurserna akademiker med efterfrågade färdigheter och kompetenser. Den genomsnittliga grundlönen för IT-löner är cirka 62 000 USD, där kandidater för magisterexamen tjänar i ett lågt intervall på 80 000 USD. USA:s arbetsdepartement förutspår att anställningen för IT-chefer kommer att växa med 15 % från 2014 till 2024, vilket är mer än dubbelt så högt som 7 % för jobb utan IT-ledning. Universitetet erbjuder attraktiva stipendier och kvalificerade internationella studenter som kommer att betala fulla terminsavgifter i regionen 17 000 USD.

Ranking

Universitetet rankas #106 bland de bästa regionala universiteten i Mellanvästern av US News and World Report.

Internationella stipendier

Meritbaserade stipendier på upp till $40,000 på grundnivå och $9,900 på forskarnivå.

Undervisningskvalitet

Med ett förhållande mellan student och fakultet på 16:1, erbjuder universitetet varje student en individuell inlärningsupplevelse i ett välkomnande samhälle

Välj Program

BS i redovisning; BS i yrkeskunder; BS i biologi; BA i företagsledning; BS i datavetenskap; BS i miljövetenskap; BS i internationella studier; BS i matematik; BS i psykologi.

MBA; MBA (Healthcare Management); MS i Information Technology Management; MA i Human Resource Management; MS i ortotik och protetik; MA i Sports Management

Antagningskrav

Grundutbildning: 5.5 IELTS (eller motsvarande) och High School Diploma med minst 2.5 GPA
Graduate: 6.0 IELTS (eller motsvarande) och 3.0 GPA från ett ackrediterat universitet.

Startdatum

januari och augusti.

79398_CC2.jpg

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • West Saint Paul

    1282 Concordia Ave, , West Saint Paul

Frågor