Keystone logo
Contemporary Technology University

Contemporary Technology University

Contemporary Technology University

Introduktion

Ingen undervisningsavgift förrän du är anställd!

Här på Contech kan du påbörja din utbildning utan några betalningar. Efter att ha tagit examen och fått ett högbetalt jobb kan du börja betala undervisningen i små delbetalningar, tack vare vår Study Now Pay Later Model. Det är så vi stöttar våra elever ekonomiskt.

170336_3.PNG

Antagningar

Antagningsprocessen

Steg 1: Ansökan

  • Skapa ditt konto i My Contech
  • Ansök till det valda programmet med startdatum.
  • Fyll i ansökningsformuläret och skicka in det.

Steg 2: Urval

I det här steget måste du göra två korta bedömningar, ladda upp nödvändiga dokument och ladda upp en kort video som svarar på de begärda frågorna (eller så kan du också boka en zoomintervju med en antagningshandläggare). Antagningskommittén kommer att granska dina dokument och testresultat för att ge dig ett slutgiltigt svar för godkännande.

Dokument som ska laddas upp:

*examensbevis

*Transkript

*Bevis för engelska kunskaper (för internationella sökande)

Steg 3: Registrering

Om du blir antagen till universitetet kommer du att få ditt antagningsbrev. Dessutom kommer du att få dina inskrivningsavtal tillsammans med skolkatalogen och skolprestationsbladet för att signera digitalt inom 3 dagar. Efter att ha undertecknat registreringsdokumenten är du officiellt inskriven som Contech-student. Samhällsteamet kommer att välkomna dig till universitetet och du kommer att ansluta dig till vårt nav.

Platser

  • Palo Alto

    2100 Geng Road, Suite 210, 94303, Palo Alto

    Frågor