Keystone logo
Copenhagen Institute of Interaction Design

Copenhagen Institute of Interaction Design

Copenhagen Institute of Interaction Design

Introduktion

CIID -rulle från CIID på Vimeo.

Copenhagen Institute of Interaction Design värd för en rad utbildningsinitiativ

Vår utbildningsverksamhet utgör en integrerad miljö för deltagare, lärare och personal att arbeta tillsammans i en mångkulturell, tvärvetenskaplig studiemiljö. Skolan lockar till sig ett imponerande och varierat urval av internationella besökande fakulteter som är högt ansedda som experter inom sina områden.

Vi utvecklar kontinuerligt vår definition av interaktionsdesign genom att utvecklas i våra läroplaner. Leds av en "learning by doing" -filosofi och ett folkcentrerat tillvägagångssätt uppmuntras eleverna att utforska ämnen innan de skapar idéer. Dessa koncept prototypas sedan i det välutrustade labbet och verkstaden.

CIID tillhandahåller en ny utbildningsmodell som är relevant för både akademi och industri. Genom samarbetspartner inom industripartnerskap och industribranschprojekt exponeras studenter för ett brett spektrum av ämnen och verkliga sammanhang.

113158_1.jpg

CIID's Summer School runt om i världen ger deltagarna möjlighet att få design- och innovationskunskaper och verktyg genom en serie 5-dagars workshops. Dessa workshops underlättas av ledande internationella experter inom innovation, digital teknik och kreativt ledarskap. Det är en uppslukande men ändå kompakt upplevelse, som ger en möjlighet att utforska möjligheterna för designtänkande, prototyper och anpassning av nya tekniker. Den är öppen för alla och är avsedd att göra det möjligt för studenter och proffs från alla bakgrunder att använda färdigheter och processer för interaktionsdesign i sitt arbete/projekt. Hittills äger Sommarskolan rum i Danmark, Costa Rica och Indien, och vi är öppna för att ta den till andra regioner.

113161_2.jpeg

CIIDs professionella program är intensiva flerdagars workshops som kommer på begäran till företag eller allmänheten i större städer runt om i världen. Lärda av designers och fältexperter i världsklass, våra kurser är byggda för att ge dig eller ditt team en transformativ ökning av dina kunskaper, färdigheter, nätverk och karriärperspektiv inom tre dagar eller mer. Våra kurser bygger på grunden för människocentrerad design och prototyper och betonar verkliga applikationer och praktiska, praktiska färdighetsbyggande. Du kommer att arbeta intensivt med dina kamrater och instruktörer genom en kombination av föreläsningar, övningar och påskyndade projekt.

113160_3.jpg

CIID's Interaction Design Program (IDP) (1 år) lär deltagarna hur man designar och implementerar produkter, tjänster och miljöer - i linje med CIID: s vision att inspirera till åtgärder mot bättre framtid. Vi tror på mångfalden av erfarenhet, tänkande och kultur - och förmedlar färdigheter för teamarbete, kommunikation och samarbete, inte bara tekniska och designkunskaper. Efter en noggrann urvalsprocess väljer vi människor från hela världen att delta i vårt interaktionsdesignprogram. Varje person tar med sig individuella färdigheter och IDP är en effektiv plattform för peer-to-peer-lärande. Vi har valt Costa Rica som den första platsen för interaktionsdesignprogrammet utanför Danmark eftersom landet är hemma för svindlande 6 procent av världens biologiska mångfald. Detta gör det till den perfekta platsen att fokusera på livscentrerade lösningar. Vårt mål är att lära av och bygga på progressiv innovation, inklusive det faktum att regionen för närvarande genererar mer än 99 procent av sin el med fem olika förnybara källor: vattenkraft (78%), vind (10%), geotermisk energi (10%) , biomassa och sol (1%).

Platser

 • San José

  Omar Dengo Foundation in San José/ La Selva Research Station in the Costa Rican jungle, , San José

  • Copenhagen

   Copenhagen, Danmark

   Program

   Frågor