Keystone logo
Cork English World

Cork English World

Cork English World

Introduktion

om skolan

Cork English World, Irlands prisbelönta Cambridge-skola, ger kurser som är utformade för att ge studenterna de språkkunskaper som behövs för att effektivt och säkert kunna kommunicera på engelska. Våra kurser ger också eleverna de färdigheter och strategier som krävs för att lära sig engelska utanför klassrummet.

Cork English World specialiserat sig på engelska språkkurser och lärarutbildning för lärare i engelska som andraspråk. Våra metoder bygger på över 30 års kombinerad expertis och erfarenhet.

Att vara ledande inom språklärarutbildning måste CEW ligga i spetsen för språkinlärningsmetodiken. CEW har en kärnpersonal på 8 personer under ledning av Majellia Sheehan & Mireille Kingston. Vår rekord är bevisad, gång på gång får vi önskade resultat.

På Cork English World talar du engelska för minst 20 timmar per vecka ... engelska är inte längre fiktion!

Cork English World erbjuder engelska klasser på minst 6 nivåer, från Elementary (A1) till Advanced (C1), med högst 12 studenter per klass.

Testimonials

"Tack så mycket för kursen. Jag hade en bra tid här i skolan och i Cork i allmänhet. Jag är väldigt glad att jag valde den här skolan. Jag ville förbättra min engelska och jag har definitivt gjort det och fått mycket mer också. "(Ekaterina, Ryssland)

"Tack så mycket för allting. Jag hade en bra tid i CEW. Alla är riktigt snälla och vänliga "(Maiko, Japan)

"Jag skulle definitivt rekommendera CEW! Det var inte bara informativt för mig men riktigt roligt. Jag hade en riktigt rolig tid, alltid ser fram emot att komma hit på morgonen "

(Romina, Tyskland)

Platser

  • Cork

    Crawford Business Park, Bishop St, Cork City, , Cork

Program

    Institutionen erbjuder även:

    Frågor