Keystone logo
Cromwell UK International Education

Cromwell UK International Education

Cromwell UK International Education

Introduktion

VÄLKOMMEN TILL CROMWELL UTBILDNING

Cromwell UK International Education är en väletablerad utbildningsleverantör, erbjuder ett brett utbud av utbildningsprogram i samarbete med ledande universitet i Storbritannien. Cromwells mål är att göra den senaste kunskapen med bästa praxis för att mögla individ och samhälle för att vara effektivt och effektivt, för att klara de industriella och sociala utmaningarna i den ständigt föränderliga världen med positiva värden.

Cromwell ledes av en grupp erfarna och utbildade utbildningsexperter, psykologer och tidigare företagsledare som styrs av starkt entreprenörskap och är inrättat för att effektivt tappa de mänskliga potentialerna för att fylla behoven på arbetsmarknaden.

Kvalifikationerna som Cromwell erbjuder erbjuder sig som stepping stone medan vår arbetsorienterade utbildning som tar varje elev till toppen av företagets karriärstege och strävar efter att göra alla sina studenter anställda med rätt attityd och kvalifikationer. Vi är det första Pearson Assured Centre i norra emiraterna som satte ett internationellt riktmärke för utbildning och utbildning. Vi ger världsstandardutbildning lokalt bemyndigad genom global exponering.

VÅR VISION

Cromwell UK strävar ständigt efter att behålla sin position som en av de främsta utbildningsleverantörerna i regionen för att upprätthålla och förbättra kvaliteten i undervisning, forskning, offentliga tjänster och ekonomisk utveckling genom att ge världsomspännande utbildning lokalt bemyndigad genom global exponering.

UPPDRAG

Transformera liv för att tjäna samhället genom att utbilda, skapa kunskap, internationell placering och distribuera kunskapen till arbete i stor skala med excellens. Gör yngre generationer mer konkurrenskraftiga med Global Market-värden.

Platser

  • Ajman

    Behind Honda Showroom, Rumailah, , Ajman

Frågor