Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
The Catholic University of America, Department of Biology

The Catholic University of America, Department of Biology

The Catholic University of America, Department of Biology

Introduktion

Välkommen till Institutionen för biologi

Varje termin Biologiska avdelningen doktorander värd en seminarieserie där inbjudna talare från andra institutioner presentera resultatet av sin forskning.

Seminarierna hålls på måndag klockan 11:10 i Rm. 215 McCort-Ward. Pizza serveras på 12:00 i Rm. 200 efter seminariet.

Evenemanget sponsras av Graduate Student Association.

Biology Club

Den CUA Biology Club är en organisation för alla som är intresserade av livsvetenskaperna. Under läsåret klubben anordnar en kombination av sociala och utbildningsverksamhet som ger många möjligheter för studenter att interagera med lärare och med varandra. Klubbens sponsorer föreläsningsserie itu aktuella frågor och andra frågor av intresse, och ger medlemmarna möjlighet att knyta kontakter med yrkesverksamma inom livsvetenskaperna.

En provtagning av de senaste Klubbverksamheten omfattar: Välkomnande parti i början av läsåret; karriär samtal; falla middag; föredragsserie; premed-orienterade program; Julfest; slutet av året grill, och; Thanksgiving fond Raiser för vissa (Så Andra enheter kan äta).

Mission

Centrum för vidareutbildning inom cell- och molekylärbiologi, en enhet vid Institutionen för biologi vid Catholic University of America har etablerats i 1983 som ett internationellt centrum för att ge expertutbildning för forskare, tekniker, doktorander och forskarassistenter. Fokus ligger på nya och etablerade biomedicinskt relaterade begrepp och tekniker som ger stark drivkraft för samtida forskning, innovativa industriella tillämpningar, och sofistikerade diagnostiska laboratorietekniker.

Platser

  • Washington

    Department of Biology 103 McCort-Ward The Catholic University of America 620 Michigan Avenue NE. Washington, DC 20064, , Washington

    Frågor