Keystone logo
CUDEC Multicultural University (Universidad Multicultural CUDEC)

CUDEC Multicultural University (Universidad Multicultural CUDEC)

CUDEC Multicultural University (Universidad Multicultural CUDEC)

Introduktion

CUDEC multikulturella universitet är en del av CUDEC-gruppen som grundades 1974 och vars pedagogiska och humanistiska arbete går tillbaka till den första tredjedelen av 1900-talet, i Dr Emilio Cárdenas personlighet, från vilken det får sitt namn.

Dr Emilio Cárdenas Márquez var en framstående läkare som bosatte sig i Tlalnepantla-området under den sista tredjedelen av förra århundradet, och kännetecknades av sin stora humanism och sitt altruistiska arbete för de behövande invånarna i detta område. Förutom att vara läkare hade han viktiga politiska positioner i staten, vilket ledde honom till kommunfullmäktige, från den positionen gjorde han otaliga förbättringar av offentliga tjänster, inklusive införandet av dricksvatten, dränering och allmän belysning, hälso- och sjukvårdstjänster inklusive byggande av kommunsjukhuset.

CUDEC Multicultural University är en privat högre utbildningsinstitution, bildad som ett civilsamhälle, med sin egen juridiska personlighet och tillgångar. Det grundades den 20 januari 1983 som svar på de sociala och utbildningsbehoven för högre utbildning i storstadsområdet Staten från Mexiko.

Platser

  • Avenida México

    Avenida Atlacomulco,193, 54070, Avenida México

    Frågor