Keystone logo
Czestochowa University of Technology

Czestochowa University of Technology

Czestochowa University of Technology

Introduktion

Czestochowa University of Technology (CUT) har bidragit till att skapa framtiden för teknik och teknik i mer än sjuttio år. Under vår vetenskapliga och pedagogiska verksamhet har Czestochowa University of Technology blivit en inneboende del av Polens historia och tradition i Czestochowa-regionen och själva staden. I rikstäckande rankningar av de statliga institutionerna för högre utbildning är vi bland de bästa universiteten i Polen med liknande profil. Den utmärkta kvaliteten på vår undervisning och forskning, och den oöverträffade akademiska kunskapen och erfarenheten hos vår akademiska personal gör att studera vid CUT till en stimulerande och ovärderlig upplevelse. Genom sina undervisningsprogram lägger Czestochowa University of Technology en stark tonvikt på projektbaserat lärande och lagarbete.

Vi strävar efter att Czestochowa University of Technology ska vara en institution som:

  • Erbjuder högkvalitativ utbildning som ger akademiker de färdigheter som önskas på arbetsmarknaden.
  • Samarbetar aktivt med enheter från den socioekonomiska miljön, vilket säkerställer att studenter berikar sina kunskaper och erfarenheter genom praktik och praktisk utbildning.
  • Utveckla ett attraktivt erbjudande för internationella studenter och stödja internationell mobilitet för anställda, doktorander och studenter.
  • Avancerar vetenskapliga discipliner som är avgörande för aktuella vetenskapliga utmaningar och modern industri, och fungerar som ett forsknings- och utvecklingscentrum med betydande innovationspotential, utrustad med högkvalitativ forskningsinfrastruktur som möjliggör genomförandet av ambitiösa vetenskapliga projekt med internationell betydelse.
  • Förbättrar samarbetet med inhemska och utländska universitet och ledande ekonomiska enheter som verkar på de nationella och internationella marknaderna, som syftar till att genomföra forsknings- och utvecklingsprojekt och implementeringsarbeten, skapa samarbetsförbindelser som främjar kommersialisering och överföring av forskningsresultat, samt utvecklingsarbeten från universitetet till ekonomin.
  • Engagerar sig i aktiviteter för tillväxt av socialt ansvar och deltar i den globala processen för att uppnå mål för hållbar utveckling.

Platser

  • Częstochowa

    ul J.H Dąbrowskiego 69 , 42-201, Częstochowa

Frågor