Keystone logo
Dakota Wesleyan University Online

Dakota Wesleyan University Online

Dakota Wesleyan University Online

Introduktion

Online och vuxenstuderande

Dakota Wesleyan University har alltid varit en plats för gemenskap; en plats där eleverna blir en del av något större än bara en högskola. Nu erbjuder DWU den vuxenstuderande en unik möjlighet att bli en del av DWU samhället - digitala samhället, är det. Vi erbjuder fyra helt online grad program:

Ekonomexamen (masterexamen) RN-Bachelor of Science omvårdnad grad Master of Arts in Education Bachelor of Arts i Organizational Ledarskap

Den DWU digitala campus är en plats där den vuxna eleven lär med sina kamrater jonglering karriär, familj och personliga åtaganden samtidigt som den är tillägnad utmaningen att tjäna en grad. Programmen "asynkront sätt tillåter eleverna att delta i gruppdiskussioner, lämna kurser och kommunicera med lärare och klasskamrater när som helst under dagen eller natten. Mer än bara en plats att gå till skolan på nätet, tjänar den digitala campus som en gemenskap för att utveckla relationer med kollegor och lärare både i och utanför klassmiljö.

Vår distinkt tradition av att leverera personlig utbildning grundad på våra värderingar av lärande, ledarskap, tro och service kommer att vara närvarande i dessa online-program. Vårt engagemang för att engagera diskussioner om etik, värderingar och medkänsla kommer att ligga i framkant av dessa nya utbildningar.

Eleverna uppmuntras att samarbeta på ett meningsfullt på verkliga problem i syfte att överbrygga erfarenheterna från klassrummet till vardagen.

Platser

  • Mitchell

    Dakota Wesleyan University 1200 W. University Ave Mitchell, SD 57301, , Mitchell

Frågor