Keystone logo
Dublin City University

Dublin City University

Dublin City University

Introduktion

Dublin City University - Irland University of Enterprise

Dublin City University (DCU) är en ung, dynamisk och ambitiös universitet firade för att vara banbrytande och framåttänkande. Vi samarbetar med industrin för att ge studenterna en modern, relevant och väl utforskade läroplan levereras i världsklass. Vi är kända för att ha ett företagsvänligt, innovativt och kreativ kultur. Vi är kända för våra utmärkta anställningsbarhet statistik och framgång för våra studenter.

DCU är internationellt erkänd som en forskningsintensiv, globalt engagerade University of Enterprise som är framstående både kvaliteten och effekten av sina studenter och dess fokus på översättning av kunskap till samhälleliga och ekonomiska fördelar.

Varför välja Dublin City University?

 • DCU är för närvarande rankad 46 i QS Top 50 Enligt 50 Ranking (2015) och 79 i Times Higher Education 150 Enligt 50 Ranking (2016) - År 2016 fick Business School AACSB ackreditering, sätta in bland de 5% av handelshögskolor globalt - DCU har den bästa examen anställningsbarhet register över alla irländska universitet - 92% av DCU elever går till jobbet eller vidare studier inom sex månader efter examen.
 • Vi har ett gott rykte för arbete baserad inlärning och anslutning till industrin.
 • DCU-kvalifikationerna erkänns och respekteras över hela världen. En DCU examen ger dig ett bredare urval av karriärvägar, bättre sysselsättningsmöjligheter och högre lön.
 • DCU är hem för flera världskända forskningscentrum och ett rykte om världsledande forskning, som ger ett hem till ett stort antal doktorander.
 • DCU är hem för över 2000 internationella studenter från mer än 110 olika länder.
 • Vi är stolta över att erbjuda en välkomnande och stödjande miljö för att studera och umgås.
 • Vår 85 tunnland campus är ett av de säkraste campus i Irland. Det har ljus modern arkitektur och fantastiska faciliteter.
 • Vårt International Office laget har många års erfarenhet av att stödja studenter genom ansökningsprocessen och är här för att hjälpa till när du anländer på campus.

Nyckelfakta

 • Startdatum - September - Varaktighet - 3 eller 4 år (grundexamina) 1 år (forskarutbildning lärde grader) - Behörighet - skola lämnar examen som bedöms motsvara irländska slutbetyg / Honours examen från erkända universitet - Engelska krav - IELTS 6,5 eller TOEFL 92 - Läge - Dublin - Internationella avgifter - från € 12.000 per år

Varför studera i Irland?

Irland är den västligaste land i Europeiska unionen med en befolkning på drygt 4,5 miljoner människor. Samtida Irland är mångkulturell och flerspråkig och en av de mest öppna ekonomierna i världen. Irland en säker, vänlig engelsktalande land. Bevis på detta är att Dublin har röstats världens näst vänligaste stad av läsarna av Rough Guides, och världens femte vänligaste stad av läsarna av Condé Nast Traveller. Irland har också utsetts till en av de 10 vänligaste länderna i världen av Lonely Planet.

LÄSA PÅ i en av de bästa utbildningssystemen i världen för högre utbildning Achievements DRA NYTTA från Irland investering i utbildningssystemet VÄLJA från över 5000 internationellt erkända kvalifikationer TILLGÅNG möjligheter världsklass forskning i världsledande program ANSLUTA med karriärmöjligheter med ledande globala företag i Irland UPPNÅ dina ambitioner i Europas mest företag land ANSLUTA SIG de 35.000 internationella studenter från 161 länder som omfattas av Irlands levande kultur BO i den enda engelsktalande land i euroområdet ERFARENHET bor i en av de vänligaste och säkraste länderna i världen

Graduate arbetar visum

Irland är det europeiska navet till över 1000 ledande multinationella företag och dessa företag kräver en utbildad, erfaren och mycket kompetent arbetskraft för att driva deras framgång valde att etablera sig i Irland. Studenter som fullföljer ett erkänt, heltid högskoleexamen i Irland har rätt att stanna kvar i landet och arbeta heltid under 12 månader under den tredje nivån Graduate Scheme - ger dig en fantastisk möjlighet att få erfarenhet på några av de ledande globala företag som är belägna här.

Platser

 • Dublin

  Dublin City University, Glasnevin, Dublin 9, , Dublin

  Frågor