Keystone logo
Worcester Polytechnic Institute

Worcester Polytechnic Institute

Worcester Polytechnic Institute

Introduktion

Worcester Polytechnic Institute grundades 1865 för att skapa och förmedla den senaste vetenskapliga och tekniska kunskapen på sätt som är mest gynnsamma för samhället.

Idag håller WPI fast vid sitt grundande uppdrag för att ge en utbildning som balanserar teori med övning, en filosofi som symboliseras av tornen i våra två ursprungliga byggnader, som visas ovan.

WPIs 14 akademiska avdelningar erbjuder mer än 50 grundutbildningar inom vetenskap, teknik, teknik, affärer, samhällsvetenskap och humaniora och konster, vilket leder till kandidatexamen, magisterexamen och doktorsexamen.

Universitetets läroplan har ett flexibelt, rigoröst program som är projektbaserat och globalt engagerat, som syftar till kvalitetsupplevelsen och en positiv inverkan för de samhällen det samarbetar med. WPI-fakultetsmedlemmar-nyligen rankade högst i landet för kvalitet och tillgänglighet, som rapporterats av Wall Street Journal-arbetar med studenter på tvärvetenskaplig forskning för att hitta lösningar på viktiga och socialt relevanta problem, både på campus och på mer än 40 projektcentra i hela Amerika, Afrika, Asien och Stillahavsområdet och Europa.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • Worcester

    Institute Road,100, 01609, Worcester

Frågor