Keystone logo
Deakin University - Institute for Frontier Materials

Deakin University - Institute for Frontier Materials

Deakin University - Institute for Frontier Materials

Introduktion

Deakin University är en topprankad universitet med världsklass akademiker. Deakin rankas i topp 3% av universitet världen över och har ett gott rykte för student tillfredsställelse.

Branschspecifika utbildningsprogram och en stark internationell utblick innebär att Deakin akademiker är redo för global arbetsplats.

Vårt förhållningssätt till lärande lägger tonvikten på praktisk erfarenhet och yrkespraktik, men utan att offra vårt engagemang för forskning av hög kvalitet. Deakin är en ung dynamisk universitet som erbjuder forskarstuderande möjlighet att förnya och blomstra.

Institutet för Frontier Materials

Erkänd som en av Australiens ledande material forskningsorganisationer, Institutet för gräns material (IFM) främjar innovation och kvalitet inom materialvetenskap och teknisk forskning.

IFM inrättades för att ta itu med några av de stora utmaningar som samhället står inför genom innovationer inom materialdesign och prestanda. Vårt mål är att utveckla innovativa tillverkningstekniker; och energieffektivitet, resurs och hållbarhet infrastruktur.

Platser

  • Burwood

    221 Burwood Highway Burwood Victoria 3125 Australia, , Burwood

    Frågor