Keystone logo
© Eva Dang
Department of Mathematics University of York - Online Programs

Department of Mathematics University of York - Online Programs

Department of Mathematics University of York - Online Programs

Introduktion

Grundat på principerna om kompetens, jämlikhet och lika möjligheter för alla, University of York öppnats i 1963 med bara 230 studenter. Sedan dess har vi blivit ett av världens ledande universitet, lyfta ut ett rykte som en akademisk kraftpaket där ett tydligt fokus på excellens har säkrat nationellt och internationellt erkännande tillsammans längre etablerade institutioner.

akademisk excellens

En medlem av eliten Russell Group universitetVi är en dynamisk, forskningsintensivt universitet åtagit sig att utvecklingen av livräddande upptäckter och ny teknik för att ta itu med några av de mest angelägna globala utmaningarna.

Det finns nu över 30 akademiska institutioner och forskningscentra och studentkåren har utökats till nästan 16.000.

Campus och staden

Beläget inom gångavstånd från York centrum är våra säkra och attraktiva Heslington campus hem till våra nio högskolor och de flesta av våra avdelningar. Vi har också flera avdelningar som ligger i stadens centrum vid historiska kungens Manor.

Under de senaste åren har vår expansion £ 750m campus sett öppnandet av sju nya byggnader, öka vår kapacitet för antalet studenter och ge fler världsklass anläggningar för 21: a århundradet. Hållbarhet spelar en nyckelroll i detta ambitiösa utveckling.

Platser

  • York

    Heslington United Kingdom, YO10 5DD, York

Program

Frågor