Keystone logo
Dialogo - study in Brazil

Dialogo - study in Brazil

Dialogo - study in Brazil

Introduktion

Diálogo Brasil är en av de första skolorna i utbildningsutbyten i brasilien. Grundades 1989 i Salvador da BahiaDet är en referens i undervisning och utbildning av ackulturation portugisiska för utlänningar. Skräddarsydda program för individer, företag, universitet och institutioner världen över. Det är 26 års erfarenhet och kvalitet i undervisningen portugisiska och brasiliansk kultur. Skolan ligger på 3: e bästa stranden i världen, Porto da Barra-strandenI Barra grannskap, valdes i 2007 av den brittiska tidningen The Guardian.

Den består av en stor och vacker 2 berättelse-hus med: - Nio luftkonditionerade klassrum som med-ljud- ljud utrustning - kök för gastronomi klasser - Saloom för Samba dans, Capoeira och yoga - Stor utomhus grönområde för chating och rökning - Gratis internet och WiFi, kaffe och te

Metodiken i Dialogo Banor Den starkaste inslag i programmen för Diálogo Brasil är mycket prat i klassrumsundervisning samt integreringen av kulturella aktiviteter, i enlighet med principerna i den kommunikativa metoden till inter och språkundervisning. Klasser undervisas på portugisiska och de är noggrant förberedd för varje nivå. På ett trevligt sätt, är spel, musik, filmer och andra läromedel som används för att utveckla färdigheter i att lyssna och tala, som förbereder eleverna för att utföra olika uppgifter i verkliga situationer.

Skolan har utvecklat pedagogiska modeller för alla nivåer: "Falo Português I, II och III". Dessa moduler täcka situationer, grammatiska strukturer och ordförråd som krävs för att en utlänning som är i Brasilien.

Varför Salvador da Bahia? Salvador är också känd som Brasiliens huvudstad lycka på grund av dess oräkneliga populära utomhus parter, inklusive dess gata karneval. Staden har den största karneval i världen. Den första koloniala huvudstad Brasilien, är staden en av de äldsta i Amerika.

Platser

  • Salvador

    Diálogo Brasil, Rua Dr. João Pondé, 240 Porto da Barra, Bahia, 40140-810, Salvador

Program

    Institutionen erbjuder även:

    Frågor