Keystone logo
Digital Age University

Digital Age University

Digital Age University

Introduktion

Den ökande globaliseringen och tekniska framstegen har förändrat hur vi kommunicerar, arbetar, lever och lär oss. Många förändringar har präglat ekonomin och samhällena under det senaste året, drivna av en snabb och störande digital transformation.

För att omfamna digital utveckling och anpassa oss till den ständiga vågen av tekniska störningar måste vi ha ett starkt engagemang för kontinuerlig förändring, utbildning och personlig och professionell utveckling.

Att avancera din utbildning är nyckeln till att möta globaliseringens utmaningar, få kompetens för framtidens jobb och sticka ut på dagens konkurrensutsatta arbetsmarknad.

På Digital Age University skapar vi möjligheter för studenter och yrkesverksamma att utveckla sina entreprenöriella färdigheter, upptäcka sina styrkor och lära sig att ta sig an nya utmaningar.

Genom ett varierat utbud av onlineprogram ger vi kunskapen och erfarenheten för att få ett mångkulturellt perspektiv på den ekonomiska och digitala utvecklingen, vilket ger eleverna det personliga stöd de behöver för att lyckas och förverkliga sin fulla potential.

Jag välkomnar dig till DAU och önskar dig all lycka i dina akademiska studier, personliga liv och framtida yrkeskarriärer.

Vårt uppdrag

Digital Age University är en ledande institution som har åtagit sig att utbilda studenter och yrkesverksamma att utveckla och använda kunskap för att påverka och driva innovation.

Vi är experter på onlineutbildning och digitalt baserad kunskap och vi ger studenter och yrkesverksamma den kompetens de behöver för att lyckas på dagens föränderliga arbetsmarknad.

Vårt uppdrag är att utbilda nästa generation av globala medborgare, genom innovativa och flexibla program utformade för att ge de färdigheter och kompetenser som behövs för att bygga en framgångsrik karriär på internationell nivå.

Stöd förvärvet av digitala nyckelkompetenser och förbered eleverna för att möta utmaningarna på den växande globala arbetsmarknaden.

Lär dig, accelerera och var förberedd på den digitala transformationen

Digital transformation ökar effektiviteten i affärsverksamhet och prestanda och kräver högutbildade yrkesmän som kan leda övergången till digital kultur och teknisk infrastruktur. Genom DAU master- och executive-program kommer du att utveckla kreativ problemlösning och förmågan att knyta kopplingar över domäner för att driva innovation.

Din inlärningserfarenhet på DAU

Våra master- och executive-program är utformade för att förbättra anställningsbarheten och möta de globala marknadsbehoven.

100 % online, bemyndigat, personligt och självstyrt

Hyperkopplad lärprocess baserad på erfarenhet, informell och social interaktion med lärare och yrkesverksamma från hela världen.

En global gemenskap av studenter som erbjuder en mångsidig uppsättning perspektiv för effektiv kunskapsöverföring och nätverkande.

En interaktiv, direkt och engagerande onlinestudiemodell baserad på användningen av avancerade lärverktyg.

Stipendier och finansiering

Digital Age Scholarship Program:

På Digital Age University sätter vi studenterna först, och genom vårt stipendieprogram tillåter vi begåvade människor från olika länder att få tillgång till våra online masterprogram, oavsett deras ekonomiska situation och geografiska och kulturella bakgrund. Under läsåret 2022 och 2023 har universitetet tilldelat mer än 2 miljoner euro i stipendier och anslag för att stödja kvalificerade studenter och yrkesverksamma att uppnå sina drömmar och mål och få de digitala färdigheter de behöver för att vara konkurrenskraftiga på dagens föränderliga arbetsmarknad.

Alla kandidater (första året, överföring och internationellt) är berättigade att ansöka om 20% meritbaserade stipendier och till 30% Global Scholarship tillägnat studenter från Afrika, Asien och Mellanöstern. För att ansöka till stipendieprogrammet måste studenterna fylla i ansökningsformuläret som finns tillgängligt på: https://digitalageuniversity.com/admissions/ och ladda upp i formuläret sin kandidatexamen eller utskrifter, meritförteckningen och ett giltigt identitetsdokument . Stipendierna kommer att delas ut på grundval av studenternas akademiska meriter och yrkeserfarenhet och deras ursprungsland.

Alla studenter som ansöker till stipendieprogrammet kommer att meddelas om resultatet av utvärderingen av antagningskontoret via e-post.

Platser

  • Barcelona

    Rambla Catalunya 60 AT 2-A, 08007, Barcelona

    Frågor