Keystone logo
Dong-eui University

Dong-eui University

Dong-eui University

Introduktion

Dong-Eui Educational Incorporation (DEI) bildades "för att främja det nationella välståndet genom utbildning" 1966 av avlidne doktor Kim Im-Sik. Sedan dess har DEI, som inkluderar Dong-eui University , Dong-Eui Institute of Technology, Dong-Eui Technical High School och Dong-Eui Middle School, bidragit till utvecklingen av nationen och regionen genom att utbilda många begåvade människor ; och dess öppnande av Dong-Eui Medical Center har ökat sitt bidrag till samhället genom att tjäna samhället helhjärtat.

Dong-eui University , som har uppnått en anmärkningsvärd tillväxt genom de senaste 38 års erfarenhet av högre utbildning, fortsätter nu sin roll som ett nav för global ledarutbildning utanför regionen. Vi, med vår starka vilja att öppna en ny historia, kommer att skapa den bästa pedagogiska atmosfären för våra 18 000 studenter att utrusta sig med den kompetens och konkurrenskraft som krävs för en tid av gränslös tävling.

"Dong-Eui-Ji-Chun", grundandan för Dong-eui University , förespråkar att utbilda studenter till en insiktsfull förståelse av världen genom akademisk utbildning och personlighetsodling. Med denna anda i åtanke kommer vi att fortsätta att producera framtida ledare som kommer att klara av förändringsvågorna framgångsrikt i de allt snabbare föränderliga inhemska och internationella miljöerna.

Kära elever! Jag hoppas att du, som drivkraften bakom nationens och regionens framsteg under 2000 -talet, kommer att fortsätta att odla kreativt tänkande och mod att ta sig an nya utmaningar. Dong-eui University är redo, kapabel och villig att hjälpa din dröm om mod och hopp. Vänligen ägna er åt akademiskt utforskande och karriärutveckling så att ni kan vara den som öppnar upp en bättre och mer lovande framtid.

Platser

  • Busanjin-gu

    Busanjin-gu, Sydkorea

    Frågor