Keystone logo
Dongbei University Of Finance And Economics DUFE

Dongbei University Of Finance And Economics DUFE

Dongbei University Of Finance And Economics DUFE

Introduktion

Global Institute of Management and Economics (GIME) grundades 2017, en kombination av det tidigare Global Institute of Management and Economics som grundades 2009 och Study Abroad Training Center inrättades 2011. Det första samarbetet med vårt kooperativa universitet inleddes 2003. Som en GIME, som är en ledande leverantör av program som undervisas på engelska, erbjuder för närvarande Business Business-kurser på både grundnivå och forskarnivå.

Genom att integrera utbildningsresurser, baserat på tillstånd från det kinesiska servicecentret för vetenskapligt utbyte, utbildningsministeriet (MOE), strävar GIME, DUFE efter att tillhandahålla toppmoderna faciliteter och en internationell inlärningsupplevelse till studenter. GIME har utvecklats till ett internationellt studiecenter av högsta kvalitet med utmärkta moderna faciliteter som erbjuder ett brett utbud av internationella utbildningsupplevelser.

Efter år av kontinuerlig utforskning och övning har GIME gjort stora framsteg och prestationer inom personalutbildning, internationellt samarbete, teoretisk forskning etc. Det har utbildat 1500 kinesiska studenter att studera utomlands och 360 internationella studenter i Kina. Internationellt samarbete har genomförts med nästan 60 världsberömda universitet i mer än tio länder, inklusive Australian National University, Monash University, University of Adelaide och en annan världens 100 bästa universitet; mer än 50 forskningsresultat från gränsöverskridande utbildningsteori och praktik har uppnåtts.

GIME kommer att fortsätta att vara engagerad i att stödja studenter under hela deras unika universitetsresa med högkvalitativ undervisning, program och campus med fantastiska faciliteter. Utöver akademisk prestation strävar vi efter att berika elevernas erfarenhet genom personlig och professionell utveckling genom att skapa fler möjligheter till internationellt samarbete med toppuniversitet.

Varför elever älskar Dalian

Regionalt ekonomiskt och finansiellt centrum

Det finns mer än 80 av världens topp 500 företags regionala huvudkontor här. Dalian är den permanenta värdstaden för World Economic Forum (WEF) Sommardavos, med den största jordbruks futuresbörsen i Kina och den näst största sojabönfuturesmarknaden i världen.

En säker plats att bo

Den högre fängelse som rättsväsendet åtnjuter, flexibiliteten i vår lag och en stor närvaro av polisen och säkerhetstjänsten.

Livligaste stad

Klimatet är inte kallt på vintern och det finns ingen värme på sommaren. Det kallas "North-East Window", "North Pearl" och "Romantic Capital". År 2016 var Dalian de fyra mest levande städerna enligt China Daily.

Dean's Welcome

Jag är mycket glad att välkomna dig till Global Institute of Management and Economics (GIME) Dongbei University of Finance & Economics (DUFE). DUFE är ett av de mest historiska universiteten i Kina som specialiserar sig på ekonomi och ekonomi. Och GIME är DUFEs första institut som erbjuder engelsklärade program på både grundnivå och forskarnivå. Nu har det utvecklats till en förstklassig plattform som tillhandahåller internationell utbildning för både kinesiska studenter och internationella studenter.

För att odla internationellt erkända talanger har GIME ingått samarbetsrelationer med mer än 70 universitet, vilket gör det möjligt för våra studenter och fakultetsmöjligheter att utbyta idéer med människor från hela världen.

Som ett kinesiskt ordspråk säger: "Havet är stort eftersom det tillåter alla floder." Vi är engagerade i att bygga ett inkluderande och öppet samhälle där intellektuella och elever av olika tro, kultur och nationalitet kan njuta av den rika inlärningsmiljön och inspireras av varandra.

Om du är intresserad av den mystiska kinesiska kulturen eller den snabba kinesiska affärsutvecklingen, uppmuntrar jag dig att utforska möjligheterna till engagemang i denna mångsidiga gemenskap. Kom och gå med oss nu!

Ding Xiaoyu
Chef för Global Institute of Management and Economics,
Dongbei University of Finance & Economics

Platser

Platser
  • Dalian

    Jian Shan Jie,217, , Dalian

    • facebook

Frågor