Keystone logo
Dorados University (Universidad Dorados)

Dorados University (Universidad Dorados)

Dorados University (Universidad Dorados)

Introduktion

Dorados University grundades 1997 på grund av den tvingande efterfrågan från ungdomar i regionen som inte hade många alternativ att välja var de skulle studera.

Vi skapade en slogan "Kvalitetsutbildning för ett bättre sätt att leva" och sedan dess grundades "La Universidad Dorados " som utbildningsinstitution med att upprätthålla och höja kvaliteten på utbildning i vår institution.

Från sin uppfattning presenterades Dorados University som ett koncept som försökte integrera alla nivåer med attraktiva egenskaper, både när det gäller infrastruktur, samt utrymmen för samexistens, professionell praxis på hotell i olika delar av Mexikanska republiken, utbyten utomlands, Den enda som har ett riktigt hotell för professionell praktikplats, med prisvärda alternativ, med kvalificerade lärare, men i grund och botten har vår oro alltid varit personen som människa.

A) Ja; Utan brådska men utan paus har vi uppnått att Dorados University redan i Morelos är erkänt som en utbildningsinstitution i hela världens utsträckning och vi har antagit det åtagande som detta innebär, eftersom vi arbetar ärligt och ansvarsfullt med tanke på att utbildning, för University Dorados är ett sätt att leva.

Platser

  • Oaxtepec

    Rómulo Hernández, 62738, Oaxtepec

    Frågor