Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Drake University College of Arts and Sciences

Drake University College of Arts and Sciences

Drake University College of Arts and Sciences

Introduktion

College of Arts and Sciences är en gemenskap av livslånga elever som engagerar sig i kreativ användning av kunskap, kultur och reflektion för att möta utmaningarna under 2000-talet.

Genom sina tvärvetenskapliga program, erbjudanden inom naturvetenskap, samhällsvetenskap, humaniora och bildkonst, förbereder kollegiet dig för en produktiv karriär, aktivt ledarskap och ansvarsfullt medborgarskap i framtidens globala och mångsidiga samhälle.

Högskolan erbjuder examensprogram inom hela konst- och vetenskapsdiscipliner och tvärvetenskapliga program, så att du kan lägga grunden för en karriär inom affärer, konst och yrken, inklusive undervisning.

Det ger också de liberala utbildningsupplevelserna för studenter på universitetets yrkesutbildningsprogram, och genom sin konsthögskola behandlar de konstnärliga behoven hos alla medlemmar i Drake-samhället.

Med 40 huvudämnen inom naturvetenskap, samhällsvetenskap, humaniora och konst, spänner College of Arts and Sciences ett stort område med mänsklig kunskap och utgör grunden för den liberala konsten på Drake.

Din erfarenhet på college kombinerar bredd och djup - exponering för ett imponerande utbud av idéer och grundlig fördjupning i fascinerande projekt.

Oavsett ditt intresseområde lär du dig att skriva bra, tänka kritiskt och kreativt, ställa kraftfulla frågor och söka efter svaren och få exceptionell förberedelse för framtida framgång.

Platser

  • Des Moines

    University Avenue,2507, 50311, Des Moines

    Frågor