Keystone logo
Eastern Institute of Technology

Eastern Institute of Technology

Eastern Institute of Technology

Introduktion

Eastern Institute of Technology ( EIT ) erbjuder dig mer än 150 kvalifikationer från certifikat och examen, till examen och forskarutbildning på campus i Hawke's Bay, Tairāwhiti (Gisborne) och Auckland.

Eller lära sig något av våra regionala lärcentra ligger i Hastings, Maraenui, Ruatoria, Tokomaru Bay, Waipukurau och Wairoa.

EIT Hawke's Bay är ett av Nya Zeelands mest attraktiva campus med fantastisk arkitektur och skuggade utomhusområden för studier på varma dagar. EIT Tairāwhitis två campus ligger i hjärtat av Gisborne, nära Taruheru River, och du kan inte bli mer central än EIT Aucklands läge på Queen Street!

När du väljer att studera vid EIT får du den typ av erfarenheter som hjälper dig att få kunskap och färdigheter för att komma vidare, oavsett om du vill bryta dig in i din valda karriär eller ändra riktning i livet.

Att studera kräver beslutsamhet, engagemang och självdisciplin. Som student vid Eastern Institute of Technology kan du få stöd för att hjälpa dig att fokusera på det som verkligen betyder något - dina studier och din framtid.

När du blir student vid Eastern Institute of Technology kan det vara första gången du är hemifrån, eller det kan vara första gången du studerar på högre nivå. Allt kan vara väldigt nytt för dig.

Dina studier tar mycket av din tid, så du kan behöva en hand med andra delar av ditt liv.

För att hjälpa dig att få ut det mesta av din tid här erbjuder Eastern Institute of Technology dig support på alla möjliga sätt. Oavsett om du är ute efter hjälp med att välja rätt ämnen eller om du behöver lite vägledning för att visa dig det bästa sättet att komma in i din valda karriär, finns det någon tillgänglig att hjälpa.

Få personlig personlig hjälp från Eastern Institute of Technology vänliga experter som har massor av erfarenhet av att hjälpa studenter som du. De är på campus för att erbjuda råd, information och vägledning.

Det finns andra sätt som Eastern Institute of Technology kan hjälpa dig. Om du har barn kan barnomsorg på våra campus i Hawke's Bay och Tairāwhiti ta hand om dem medan du studerar. Om du behöver boende, fråga om möjligheten att stanna i studentbyn mittemot Hawke's Bay-campus.

Vi vill att din tid på Eastern Institute of Technology ska vara spännande, produktiv och framgångsrik, så se till att du utnyttjar allt stöd vi erbjuder.

Platser

  • Auckland

    Floor 4-8, Queen Street,238, 1010, Auckland

    Frågor