Keystone logo
EBC Hochschule - University of Applied Sciences

EBC Hochschule - University of Applied Sciences

EBC Hochschule - University of Applied Sciences

Introduktion

EBC ERFARENHET

Bli en ledning professionell med ett internationellt perspektiv - en global medborgare. EBC Hochschule är en tysk globalt sammanlänkade med flera campus Business School med ett starkt fokus på praktisk tillämpning och genomförande.

Kärnan i vår institutionella filosofi är att sätta eleven i centrum för alla våra handlingar. Vi är mycket investeras i våra studenter och alumner.

»Din framgång är vårt uppdrag«

Du kan förvänta dig:

individuell uppmärksamhet - i klassen, i administration, i studentservice Små undervisningsgrupper - vi tror på gruppdiskussioner och studerande fokuserad lärande Globala sinnade - @Home och utomlands Verkliga upplevelser - praktik, fallstudier och företagsprojekt De bästa möjligheterna i de bästa platserna - gjorde vi nämna våra taket-terrasser?

tio skäl

Varför ska du studera vid ett av de fyra EBC campus i Tyskland? We'll berätta varför. Här är tio skäl:

Privat, officiellt erkända studier

Njuta av kvaliteten på ett privat universitet med ett officiellt erkänd examen!

Kompakta och välorganiserade studier

På bara tre år kan du få din Bachelor of Arts i International Business, Business Psychology, turism och Event Management, Mode, Lyx & Retail Management eller Sports Management. Du kommer att tjäna pengar när andra fortfarande studerar!

Starkt fokus på praktik

Inom dessa tre år du slutför en praktikplats i Tyskland och en i utlandet i ett företag som du väljer. Utnyttja dina kunskaper och färdigheter som redan under studietiden!

Hög grad av inter

Bortsett från utlandspraktik, programmen på vårt universitet inkluderar en termin utomlands vid ett av våra många partneruniversitet över hela världen. Ta en titt i vårt internationella nätverk!

Intensivt stöd främmande språk

Utländska språkkurser är en integrerad del av våra program. Oavsett om det är engelska, franska, spanska, italienska, eller kinesiska - vi ger dig en utmärkt förberedelse språk för dina praktik och termin utomlands - och för din senare karriär.

starkt nätverk

En betydande nätverk av internationella universitet, företag, institutioner och föreningar har utvecklats som ett resultat av vår mångåriga erfarenhet. Detta nätverk inte bara backar upp dig med dina praktik eller din termin utomlands, men det kan också innebära en omedelbar start med din karriär efter examen.

Förstärkning av social kompetens

Du är inte bara ute efter "bara" utbildning och specialiserad kunskap, men också vill växa som människa? Värden som individuellt ansvar, etisk bedömning, empati och en sund balans mellan arbete och privatliv är viktiga delar av vår filosofi. Vi erbjuder personlig coaching, så att du har en smidig inträde på arbetsmarknaden.

Lärande i små klasser

Våra klasser är små, så att lärare kan ge dig individuell uppmärksamhet du behöver. Studera i små grupper inte bara säkerställer hållbart lärande, men också stärker din sociala kompetens. Våra campus frodas på en community-känsla.

Personlig kontakt med föreläsare

Långa väntetider tider för ett möte med din lärare? Inte med oss. EBC fakultet kommer att göra tid för dina frågor - våra dörrar är öppna för dig!

Studera i affärsmetropoler

Hamburg, Berlin eller Düsseldorf - studie i en av Tysklands största affärs metropoler. Var inte en åskådare - vara där det händer saker!

Platser

 • Hamburg

  Esplanade 6, 20354, Hamburg

  • Berlin

   Altes Postamt Hauptstraße 27, 10827, Berlin

   • Düsseldorf

    Leopoldstraße 2, 40221, Düsseldorf

    Frågor