Keystone logo
Edith Cowan University Online

Edith Cowan University Online

Edith Cowan University Online

Introduktion

Kompetens inom utbildning till hands

Passa på att studera ditt liv och examen tidigare med våra flexibla och tillgängliga accelererade och 100% online-kurser.

Utbildning som berikar samhället

Edith Cowan University är ett ungt och progressivt universitet med ett starkt rykte för utmärkelse i undervisning. Vi har fått högst fem stjärnor för undervisningskvalitet 12 år i rad.

Vårt rykte för undervisningskvalitet och studentupplevelse har byggts på de produktiva relationer vi har med våra studenter och med industrin, myndigheter, samhällen och våra studenter; dela kunskap till förmån för alla.

Från vår början 1902 som Claremont Teachers 'College har vi varit i framkant i lärarutbildningen i över 100 år. Vi grundades som ett universitet 1991, med studenter som studerade på campus, online och nu i vår nya accelererade studiemodell - ECU Accelerated Online. Idag har vi mer än 30 000 grund- och forskarstuderande, och nära 5 500 av våra studenter studerar online i viss kapacitet.

Studenter och akademiker vid ECU är bland de bästa i världen, med många som fyller avgörande roller i vårt samhälle. Deras enastående prestationer har erkänts i hela Australien och internationellt genom utmärkelser, stipendier, stipendier och priser.

Vårt arv och värderingar

ECU är uppkallad efter Edith Dircksey Cowan, den första kvinnan som valdes till ett australiskt parlament. Hennes liv ägnades åt tron att utbildning var nyckeln till tillväxt, förändring och förbättring i samhället. Detta driver vårt syfte att förändra liv och berika samhället genom utbildning och forskning.

Allt vi gör på ECU stöds av våra värderingar av:

 • Integritet - att vara etisk, ärlig och rättvis
 • Respekt - med tanke på andras åsikter och värderingar
 • Rationell utredning - motiverad av bevis och resonemang
 • Personlig excellens - demonstrerar de högsta personliga och professionella standarderna

Varför studera vid ECU

100% online

Våra kurser levereras 100% online utan några åtaganden på campus och utformade för att vara tillgängliga och enkla att använda så att du kan balansera studier med ditt arbetsliv.

Accelererad

Graduate och framsteg din karriär förr än traditionella deltidsstudie alternativ.Undervisningskvalitet

Rangordnade fem stjärnor av Good Universities Guide för undervisningskvalitet 13 år i rad - det enda offentliga universitetet i Australien som har uppnått ett så konsekvent högt stöd för undervisningskvalitet.

Studentupplevelse

Rangerat som Australiens högst rankade offentliga universitet för studentupplevelse under fem år i rad (Quality Indicators for Learning and Teaching, 2020).

Studentstöd

Få akademiskt stöd och feedback från dina föreläsare, såväl som en dedikerad studentframgångsrådgivare för att stödja dig med alla icke-akademiska studiefrågor.

Bli specialist

Ta chansen att specialisera dig i ditt intresseområde och bli expert på ditt område.


ECU Online

Studerar online

Alla lär sig annorlunda

Det kan ta tid att hitta den bästa studiemetoden för dig. Kanske kommer du att lära dig mer effektivt om du delar upp din studie i bitar av bitar i stället för långa sessioner. Du kan också schemalägga din studie under de tider som är bäst för din hjärna, oavsett om det är tidigt på morgonen eller på kvällen.

Förbered och planera

Planering är ett måste, särskilt under upptagna veckor. En fysisk planerare kan hjälpa dig att se allt på en överblick. Det är användbart att bokmärka viktiga resurser och beställa dina läroböcker, webbresurser och anteckningsböcker i förväg för att se till att du är så beredd som möjligt innan du börjar. Om du har läroböcker, beställ dem tidigt och hitta tid att logga in i lärandemiljön innan studietiden börjar för att lära dig hur allt fungerar.

Berätta för dina vänner och familj

Informera vänner och familj om ditt engagemang för att studera. När du har berättat för andra om dina mål kan de hjälpa till att motivera dig, och det kommer också att hjälpa dig att säga "nej" till enstaka socialt engagemang, om nödvändigt, för att genomföra en utvärdering.

Ta dig tid när du behöver det

Forskning tyder på att regelbundna pauser under studierna kan vara nyckeln till kreativitet och lärande. Att ha stillestånd när du balanserar många åtaganden är viktigt eftersom det kan hjälpa dig att vara fokuserad när du studerar. Oavsett om det är en promenad, en prat med en vän eller någon träning, ta dig tid när du kan återställa och ladda.

Nå ut till din Student Success Advisor

Du kan kontakta din dedikerade Student Success Advisor med frågor eller problem via telefon eller e-post. Att ha regelbunden kontakt med din framgångsrådgivare kan hjälpa dig att vara motiverad. Om du någonsin har en fråga som de inte kan besvara, hittar de den bästa personen som hjälper dig. Kom ihåg att studera online betyder inte att du studerar ensam.

Platser

 • Perth

  Perth, Australien

  • Mount Lawley

   Bradford Street,2, 6050, Mount Lawley

   • East Bunbury

    Robertson Drive,585, 6230, East Bunbury

    Program

    Frågor