Keystone logo
El Pasaje Spanish School

El Pasaje Spanish School

El Pasaje Spanish School

Introduktion

El Pasaje Spanish School föddes 2009, bildades av en liten grupp spanska lärare i Buenos Aires. Efter år av ständigt lärande och växande, främst tack vare den fantastiska feedbacken från våra elever, är vi nu en medelstor spansk skola som erbjuder en hög akademisk standard för klasser tillsammans med ett brett utbud av extratjänster, till exempel Stay & Learn-program , kulturella och sociala aktiviteter, hämtningstjänst från/till flygplatsen och särskilda förmåner och rabatter för våra studenter.

Vårt huvuduppdrag är dock fortfarande detsamma: att hjälpa dig att lära dig vårt språk, förstå vår kultur och få en berikande upplevelse i Buenos Aires samtidigt som du träffar intressanta människor från hela världen och har det bra med dem - med dig! Du kommer att andas goda vibbar från dag ett eftersom vi är ett riktigt team och vi älskar det vi gör.

På vår spanska skola erbjuder vi ett brett utbud av spanska kurser i Buenos Aires: från superintensiva alternativ,

genom att kombinera grupp och en -till -en -klasser, med vanliga sessioner på bara några timmar i veckan, kan vi hjälpa dig att göra det bästa valet utifrån dina mål, behov och budget.

När det gäller våra klasser vet vi att du vill lära dig spanska i Buenos Aires för att kunna använda det. Det är därför vi utformar våra spanska lektioner för att utveckla dina färdigheter i att lyssna, tala, skriva och läsa, samtidigt som vi alltid strävar efter att förbättra din kommunikationsförmåga. Tillsammans med det gör vi vårt bästa för att presentera dig för vår underbara kultur och för hemligheterna i vår enorma stad, för att inte bara göra dina spanska lektioner i Buenos Aires utan hela din upplevelse här, så äkta och givande som möjligt.

Sammanfattningsvis, om du vill studera i en mysig och avslappnad miljö medan du träffar människor från hela världen, men du är också seriös om att lära dig vårt språk och förstå vår kultur, kom till vår spanska skola i Buenos Aires!

Vi erbjuder en mängd olika online -spanska klasser och TEFL International -certifieringar så att du kan välja det som är bäst för din tid, ditt schema, dina mål och din budget. Du kan också kombinera dessa kurser för att uppnå dina specifika mål. I så fall kommer vi att förbereda ett program som är speciellt utformat för dig. Eftersom vårt team uteslutande består av professionella spanska och engelska lärare, kan vi ge dig råd om den perfekta spanska kursen eller TEFL för dig, så att du kan dra nytta av din första kontakt till din sista klass.

Platser

  • Buenos Aires

    Buenos Aires, Argentina

    Program

    Frågor