Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Elon University

Elon University

Elon University

Introduktion

Elon är ett selektivt medelstort privat universitet som är känt som en nationell modell för engagerat och erfarenhetslärande. Studenter arbetar nära med fakulteten som är dedikerade till utmärkt undervisning och stipendium. Läroplanen är baserad på traditionell liberal arts and sciences och kompletteras med nationellt ackrediterade professionella och forskarutbildningar.

Innan Elon

Området Alamance County beboddes först av Siouan-talande indianerstammar, med Occaneechi som det mest dominerande 1650. Europeiska utforskare befann sig i regionen i slutet av 1600-talet och de första landstitlarna hävdades av engelsmännen. Delstaten North Carolina gjorde handlingar i detta område till landmätaren Hugh Mulhollan 1818. År 1889 gav flera Alamance County bruksägare och jordbrukare paket med mark för platsen för en ny utbildningsinstitution med namnet Elon för att ta platsen för den närliggande Graham Högskola.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Elon

    Campus Drive,50, 27244, Elon

    Frågor