Keystone logo
Embry-Riddle Aeronautical University Asia

Embry-Riddle Aeronautical University Asia

Embry-Riddle Aeronautical University Asia

Introduktion

Utöka en tradition av spetskompetens

Allt började 1925 med skapandet av Embry-Riddle Company på Lunken Airport i Cincinnati, Ohio. Därefter, våren efter, öppnade företaget Embry-Riddle School of Aviation. Det som började när en enkel plan för att utbilda flygpiloter utvecklades till ett betrodd universitet 1970. Idag driver Embry-Riddle Worldwide Campus ett globalt erkänt lärningssystem som utnyttjar online- och ansikte-till-ansikte-instruktioner och ett nätverk av utbildningsanläggningar utformade för att stödja studenternas framsteg i USA, runt om i världen och nu i Singapore.

Embry-Riddle Aeronautical University erbjuder utbildningsprogram genom partnerskap i Singapore. I samarbete med Singapore Aviation Academy (SAA) erbjuder Embry-Riddle deltid, blandade utbildningsuppsatser speciellt för arbetande yrkesverksamma. Vårt senaste samarbete med ERC Institute gör det möjligt för Embry-Riddle att erbjuda studenter som deltar på heltid och heltid till studenter som vill tjäna sin kandidatexamen både när de arbetar eller innan de går in i arbetskraften. Partnerskapet med ERC Institute gör det också möjligt för Embry-Riddle att ta med internationella studenter från den omgivande regionen till Singapore för att få en examen.

Med stöd av Embry-Riddle Aeronautical University, världens äldsta och största universitet som är specialiserat på luftfart och rymd, ger våra partnerskap i Singapore studenter samma kvalitetsutbildning som du skulle få på ett av våra utomlands campus.

Embry-Riddle Asia Mission Statement:”Att utvidga Embry-Riddle Aeronautical University: s möjlighet att leverera högre utbildning och forskning inom luftfart och rymd i nyckeländer i Stillahavsområdet i Asien”

Administrering

När Embry-Riddle Aeronautical University beslutade att etablera en närvaro i Asien var Singapore ett logiskt val. Med nära amerikanska band och en utbildningsmiljö var Singapore en attraktiv plats för vårt första campus i Asien. Singapore är hem för en mångfaldig gemenskap av hårt arbetande begåvade individer, vilket är exakt vad universitetet behöver för att upprätthålla sitt engagemang för utbildningsförmåga. Administrativa kontor stöder universitetets uppdrag genom att tillhandahålla omfattande tjänster till universitetets intressenter och till det bredare samhället.

Embry-Riddle Aeronautical University, Asia Ltd.

Embry-Riddle Aeronautical University Asia Ltd. är ett helägt dotterbolag till Embry-Riddle Aeronautical University, Incorporated (ERAU, Inc.). Företaget styrs på uppdrag av ERAU Inc. av en styrelse som är ordförande av kanslaren för ERAUs Worldwide Campus och utses ledamöter från både ERAU Inc. och Worldwide Campus, med chefen för Asien som är ex officio-medlem .

Styrelsens uppgift är att säkerställa att ERAU Asias verksamhet överensstämmer med lagarna i USA och Singapore, upprätthåller ackrediteringsstandarderna för South Association of Colleges and School (SACS), relevanta lokala myndigheter och upprätthåller sin verksamhet i enlighet med dess bolagsordning enligt Singapore Companies Act, CAP 50.

Utbilda bortom klassrummet

Fakulteten vid Embry-Riddle Aeronautical University är mer än lärare. De delar en passion för luftfart och rymd som sträcker sig långt utanför klassrummet. Många av dem har heltidsindustrins positioner under dagen och delar med dig deras rikedom av verkliga erfarenheter. De främjar partnerskap med medarbetare och globala företag för att hålla kännedom om de senaste trenderna inom branschen och se till att läroplanen tillgodoser arbetsgivarnas behov.

Många av fakulteten som undervisar Embry-Riddle-kurser i Singapore flygs in från USA för att undervisa. Några av våra heltids fakulteter från USA bor också i Singapore på en tvåårig rotation genom Singapore.

Fakultetsmedlemmar som är bosatta i Singapore-området har fortfarande liknande bakgrunder som vår amerikanska fakultet eftersom de har haft samma utbildning med hög kvalitet och har samma referenser och har tillbringat tillräckligt med tid på att lära, arbeta och bo i USA.

partnerskap

Embry-Riddle Asia uppskattas ha en närvaro i Singapore, som snabbt har blivit ett globalt nav för luftfart. Genom att samarbeta med regionala universitet och nyckelaktörer i att leverera luftfartsutbildning är Embry-Riddle ivriga att bidra till att bygga den talang och arbetskraftspoolen som behövs för att katapultera Singapore: s flyg- och rymdssektor till en ny nivå. Och genom dessa partnerskap har vi möjlighet att ge dig en globalt känd utbildning utan att behöva ta kurser utomlands. Oavsett om du deltar i våra blandade utbildningskurser eller examensprogram i klassrummet, kommer du att få samma Embry-Riddle-examensbevis som tilldelas på någon av våra andra platser i världen eller USA.

Embry-Riddle Aeronautical University Asia","author_url":"","source":"Embry-Riddle Aeronautical University Asia"}" alt="133642_17979-20200327-105301-ERAU_17.jpg" />

133642_17979-20200327-105301-ERAU_17.jpg
Embry-Riddle Aeronautical University Asia / Embry-Riddle Aeronautical University Asia


Ackreditering

Embry-Riddle Aeronautical University - inklusive Daytona Beach Campus, Prescott Campus och Worldwide Campus - är ackrediterat av Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges för att tilldela grader på associerade, baccalaureate, masters och doktorandnivåer. Kontakta kommissionen på högskolorna på 1866 Southern Lane, Decatur, 30033-4097 GA, eller ring +1 404-679-4500 för frågor om ackreditering av Embry-Riddle Aeronautical University. Embry-Riddle Aeronautical University - Asia är en del av campus Embry-Riddle Worldwide.

Embry-Riddle Aeronautical University har godkänt av Southern Association of Colleges and Schools samt de relevanta lokala myndigheterna för att leverera examensprogram i Singapore. Studenter i Asien examen med samma examen som de från våra campus i USA.

Varför studera i Singapore?

Förutom att vara ett globalt flygknutepunkt, är Singapore en av världens mest kosmopolitiska städer, med en fascinerande blandning av kulturer och livsstilar som skapar en oöverträffad livskvalitet. För Embry-Riddle-studenter är själva staden en viktig del av deras utbildningsupplevelse.

Singapores idealiska läge gör det också till en utmärkt bas för att resa i regionen, med Kina, Vietnam, Kambodja, Thailand eller Indien (för att nämna några) bara några korta flygtimmar bort.

Platser

  • Singapore

    Bukit Timah Road,75 #02-01/02 Boon Siew Building, 229833, Singapore

Frågor