Keystone logo
Emerson College

Emerson College

Emerson College

Introduktion

Om Emerson

73138_Visit-1.jpg

Emerson College är internationellt erkänd som nationens främsta institution för högre utbildning som ägnas åt kommunikation och konster.

Genom en mängd olika program som erbjuds i flexibla format ger Emersons kreativa inlärningsmiljö dig möjlighet att göra din passion till en professionell strävan.

Energiverat av förlovningen med det kreativa livet i Boston och Los Angeles, är våra elever oberoende sinnen från olika bakgrunder som utvecklar sin egen personliga röst och expertis inom yrken som djupt formar samhälle och kultur under 2000-talet.

Mission och Vision

Emerson College erbjuder utbildningsprogram som förbereder kandidatexamen män och kvinnor att ta ställningstaganden för ansvar och ledarskap i kommunikation och konsten och att driva stipendium och arbete som ger innovation till dessa discipliner.

Emerson, som grundades 1880 som en liten regionalskola, har utvecklats till en mångsidig, coeducational och mångfacetterad gradstillande institution med en liberal konst snarare än konservatorisk orientering. Men vårt uppdrag och fokus är i stort sett detsamma som det var 1880: att utforska och driva gränserna för kommunikation, konst och kultur och därigenom bidra till samhällets framsteg.

Anmärkningsvärd alumni

Många av våra 37 000 alumni är aktiva deltagare i Emersons liv. Även om de koncentreras i Massachusetts, Kalifornien och New York, kan Emersonians funna i nästan alla stora medier, underhållning eller konstföretag över hela landet.

73140_VirtualTour1.gif

campus

Emerson College huvud campus ligger i hjärtat av Boston, Massachusetts, vid porten till stadens teaterdistrikt och i närheten av kulturcentrum, mediautbud och kollektivtrafik. College har också faciliteter i Los Angeles. Utforska och lära dig mer om var och en av dessa platser genom att klicka på länkarna nedan eller ta en virtuell rundtur på vår Boston Campus nu.

TA VIRTUELL TUR

  • Boston Campus Emerson epicentrum ligger vid korsningen av Boylston och Tremont gatorna i sydöstra delen av Boston Common. Guldkupolen i Massachusetts State House kan ses från många utsiktspunkter på campus och tunnelbanestationerna vid vår ytterdörr. FÅ ATT VETA BOSTON

  • Emerson Los Angeles (ELA) Beläget i hjärtat av Hollywood är ELA en prisbelönt anläggning som rymmer upp till 217 studenter och innehåller klassrum, kontor, auditorium, screeningrum, ljud- och videolaboratorier, prestations- och repetitionsstudior och mycket mer. EXPLORE ELA

Graduate Student Undervisning

Räkningen kommer att återspegla alla kostnader som debiteras studentens konto. Dessa inkluderar undervisning, ombordstigning och avgifter som anges på kostnadsdiagrammet nedan, plus diverse avgifter som transportavgifter och finansieringsavgifter, om tillämpligt.

Avgift- Styrelse Pendermätplan TBD TBD TBD avgifter Hälsoförsäkring
Graduate Student Services Avgift (heltid)
Graduate Student Services Avgift (Deltid)
International Student (endast nya studenter)
Sen registrering
Akademisk kurs $ 2694
$ 312
$ 116
$ 155
$ 50
varierande **
$ 312
$ 116
$ 155 **
$ 50
varierande -
$ 624
$ 232

-
varierande


* Kommer att bestämmas vid ett senare tillfälle
** Endast bedömd för nya studenter som kommer in på vårterminen./>

För mig information om studentkostnader, vänligen klicka här .

Platser

  • Boston

    120 Boylston Street, , Boston

Frågor