Keystone logo
Empire College

Empire College

Empire College

Introduktion

Välkommen till Empire College i Santa Rosa, Kalifornien

Empire College grundades 1961 för att möta områdets arbetskraftsbehov och har mer än 11 000 akademiker. Det ligger i Santa Rosa, Kalifornien, bara en timme norr om San Francisco Bay Area i hjärtat av vinodlingsregionen Sonoma County. Empire College erkändes för att inspirera samhällsengagemang och uppnå meningsfulla, mätbara resultat i samhället. Han utnämndes till president Obamas Higher Education Community Service Honor Roll med utmärkelse 2012-2015. Dessutom erkändes Empire Board of Directors av Sonoma County Board of Supervisors 2015 som en av fem mottagare av Jefferson Award.

Empire College uppdrag är att ge studenterna en positiv, stödjande utbildningsmiljö som främjar självkänsla och ger dem möjlighet att lyckas i de karriärer de väljer.

Våra fokuserade, praktiska läroplaner och högskolemiljö är inriktade på studerandes anställbarhet, och därmed tar vi upp vårt extra uppdrag att förse arbetsgivare med kvalificerade akademiker vars arbetsförmåga och arbetsetik uppfyller branschkraven.

En utbildning från Empire College innebär att lära sig vad som krävs för att göra det i den verkliga världen och lära sig vad som krävs för att lyckas i en karriär.

Platser

  • Santa Rosa

    Cleveland Avenue,3035, 95403, Santa Rosa

    Program

      Frågor