Keystone logo
© rawpixel.com
emTunis Business School

emTunis Business School

emTunis Business School

Introduktion

emTunis Business School är den första afrikanska förvaltningsskolan tillägnad verkställande utbildning. ligger i Tunis, huvudstaden i TUNISIEN, erbjuder vi chefer, program med mycket högt mervärde som gör det möjligt för dem att överträffa sin potential och hjälpa företag att navigera oöverträffade utmaningar och skapa nya vägar.

För att uppnå dessa mål erbjuder vi flera träningsmetoder: online, på plats med en serie startläger, en blandning av två,... du kommer systematiskt att ha ett schema med hänsyn till arbetsbelastningen du har i ditt företag.

Tunisien är en afrikansk, medelhavs, och arabiskt land. På en timme från Europa och med en historia av etnisk blandning på mer än 3000 år är Tunisien utan tvekan den bästa platsen i världen för att lära ut mångfald, inkludering och tolerans. emTunis Business Schoolär den enda handelshögskolan i världen som tillhandahåller sina verkställande program på tre språk: engelsk, franska, och arabiska.

Om du som oss är övertygad om potentialen i de möjligheter och synergier som kan finnas mellan Afrika, Europa, och Mellanöstern är EMTunis din bästa partner för att utrusta dig och stärka din förmåga att bättre fånga dessa möjligheter.

Platser

 • Tunis

  Building Sarra, Boulevard Principal, Les Berges du Lac I, 1053, Tunis

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor