Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Eastern Michigan University - College of Business

Eastern Michigan University - College of Business

Eastern Michigan University - College of Business

Introduktion

En Utpräglad Läroplan för morgondagens företagsledare

Eastern Michigan University College of Business (COB) erbjuder en innovativ, banbrytande läroplan som utrustar dagens studenter för morgondagens globala affärsmiljö. COB har många program som interagerar med näringslivet, ger studenterna praktisk erfarenhet av att arbeta på aktuella affärsfrågor. Många COB program har en internationell komponent, reflekterande av vår globala ekonomin och många av våra lärare är ofta kända för sin undervisning excellens vid institutionen, högskole- och universitetsnivå.

Vi inbjuder dig att utforska de spännande möjligheter som väntar dig inom College of Business, utsetts till en av de bästa i landet för tionde året i rad av Princeton Review.

Affärsidé

För att stödja den ekonomiska utvecklingen i sydöstra Michigan genom att förbereda studenter att arbeta effektivt i det globala näringslivet. Vi utvecklar framstående affärsmän genom en rigorös, tillämpad pedagogisk erfarenhet.

VISION

Vi strävar efter att bli erkänd som sydöstra Michigan ledare inom tillämpad näringslivet utbildning, utveckling av enastående yrkesmänniskor med global vision.

Accreditation

EMU: s College of Business fortsätter att vara godkänd av Föreningen för Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International). Det är den främsta ackrediteringsorganet för professionell verksamhet utbildning på kollegialt nivå i hela världen. Våra grundutbildningsprogram initialt blev ackrediterade 1974 och våra forskarutbildningen 1982.

UTMÄRKELSER

Princeton Review "Outstanding" Business School

För tio år i rad, har The Princeton Review som heter EMU: s College of Business en "outstanding" business school. Den utbildning Företaget har Mellanöstern i 2013 års upplaga av sin bok "The Best 296 Business Schools." Princeton Review sammanställer listan baserade på undersökningar av 19.000 studenter som deltar i 296 handelshögskolor i boken, liksom på skolrapporterade data. Eleverna tillfrågades om sin skolas akademiker, studentkåren och campus liv, liksom om sig själva och sina karriärplaner.

Om du bor i en icke-engelsktalande land, Östra Michigan University - College of Business kräver att du tar en engelsk kunskapsprov. Garantera din plats vid nästa TOEFL test i ditt område. Kom ihåg, sittplatser är begränsad och walk-ins accepteras inte. Registrera dig idag.

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • Ypsilanti

    300 West Michigan Avenue 306 Gary Owen Building , 48197, Ypsilanti

Program

    Institutionen erbjuder även:

    Frågor