Keystone logo
© Carrianna Field
ENAE Business School

ENAE Business School

ENAE Business School

Introduktion

En ledande affärsskola

På ENAE Business School tror vi på utbildningens kraft för att förändra liv och driva framsteg. Vår institution, som är etablerad i Murcia, Spanien, har en rik historia av att tillhandahålla högkvalitativ affärsutbildning till studenter från alla samhällsskikt.

Vårt förhållningssätt till företagsutbildning är innovativt och framåtsträvande. Vi strävar efter att hålla oss i framkanten av branschen genom att införliva den senaste forskningen och teknikerna i vår läroplan. Våra engagerade fakultetsmedlemmar är experter inom sina respektive områden och är engagerade i att ge en oöverträffad lärandeupplevelse.

Vi är stolta över det mångsidiga och levande samhället på ENAE. Våra studenter kommer från hela världen och tar med sig en mängd olika perspektiv och erfarenheter. Denna mångfald berikar inlärningsupplevelsen och hjälper våra elever att utveckla ett globalt tänkesätt.

121733_camera-coffee-composition-1509428.jpg

Uppdrag

Uppdraget för ENAE Business School är att tillhandahålla högkvalitativ affärsutbildning som ger våra studenter möjlighet att lyckas på dagens konkurrensutsatta globala marknad. Vi är engagerade i att hjälpa våra elever att uppnå sin fulla potential, och vi strävar efter att främja en dynamisk inlärningsmiljö som uppmuntrar innovation, kreativitet och kritiskt tänkande.

Våra program är utformade för att ge eleverna de färdigheter och kunskaper de behöver för att utmärka sig inom sina valda områden, medan vårt mångsidiga och inkluderande samhälle främjar globalt medborgarskap och kulturell förståelse. Genom våra banbrytande program och dedikerade fakultet, strävar vi efter att hjälpa våra studenter att uppnå sin fulla potential och bli ledare inom sina områden.

På ENAE erbjuder vi ett brett utbud av utbildningsprogram, från forskarutbildning till executive-program, såväl som många möjligheter till professionell utveckling. Våra program är utformade för att hjälpa eleverna att utveckla de färdigheter och kunskaper de behöver för att lyckas i dagens konkurrensutsatta affärsmiljö.

Direkt kommunikation mellan företagsdeltagare, studenter och professorer underlättar utvecklingen av kunskap fokuserad på entreprenörskap och affärsplanering i linje med det ekonomiska, kulturella och sociala sammanhang där våra organisationer verkar.

värden

I allt vi gör styrs vi av vårt engagemang för excellens och våra kärnvärden ansvar, entreprenöriellt tänkesätt och inkludering. Vi är stolta över att vara en ledande institution inom företagsutbildning och ser fram emot att fortsätta att ge våra studenter de kunskaper och färdigheter de behöver för att lyckas i sina karriärer.

Ansvar

ENAE tror på vikten av att uppfylla våra plikter rätt samt att göra rätt i enlighet med vårt sociala och marknadsmässiga ansvar. ENAE ser ansvar som en dygd att ingjuta i chefer och yrkesverksamma för att uppnå personlig och socialt hållbar utveckling. Socialt och individuellt ansvar leder till personlig integritet för dem som flitigt fullgör sina plikter. ENAE tror på koherens och vi lär inte ut det som inte fungerar på det vi inte tror på.

Entreprenöriskt tänkesätt
ENAE stödjer och främjar starkt entreprenörsandan. Denna anda är kärnan i innovation, alternativt tänkande och beslutsfattande som söker värdeskapande. Detta sökande efter värdeskapande och riskacceptans finns i vår handelshögskola.


Förträfflighet
Krav och rigoritet i vår utbildning står inte i motsats till öppenhet och flexibilitet för nya metodologiska tillvägagångssätt. De som interagerar på ENAE Business School kopplar också spetskompetensen i utbildningsleverans till respekt för immateriella rättigheter och ansvarsfull användning av information.

delaktighet

Acceptansen och förståelsen av kulturell och personlig mångfald är en mycket positiv egenskap och styrka, dessutom i denna växande integrerade värld med dess ökande sammankoppling mellan människor, länder och kulturer.

121734_adult-beautiful-beauty-826349.jpg

Vårt campus

ENAE Business School ligger i Murcia, Spanien, i hjärtat av Medelhavskusten. Vårt campus ligger i en pulserande och dynamisk stad som erbjuder våra studenter en rik kulturell och social upplevelse.

Vårt campus är modernt och välutrustat, en 2 200 kvadratmeter stor läroyta som ger studenterna allt de behöver för att lyckas med sina studier. Våra 10 klassrum och våra 3 arbetsrum är rymliga och bekväma, och vi har ett brett utbud av toppmoderna faciliteter, inklusive ett datorsal med 31 avancerade datorarbetsplatser, ett bibliotek och ett dokumentationsrum.

Förutom våra utmärkta faciliteter är vårt campus också omgivet av en vacker natur. Murcia är känt för sitt milda klimat och fantastiska landskap, och vårt campus ligger bara en kort bit från Medelhavet och de närliggande bergen. Detta ger våra elever massor av möjligheter att njuta av naturen och uppleva regionens skönhet.

Sammantaget är vårt campus ett bra ställe att studera och bo, och förse våra studenter med allt de behöver för att lyckas med sina studier och njuta av en omfattande universitetsupplevelse.

121735_businessmen-businesspeople-businesswomen-1249158.jpg

Varför ENAE?

Att stärka nästa generations företagsledare

ENAE Business School är en ledande privat utbildningsinstitution som främjar affärsutveckling internationellt.

Genom användningen av fallstudier och vår innovativa företagssimulator, som uppmuntrar lagarbete och gör deltagarna bekanta med de utmaningar de kommer att möta i näringslivet, garanterar vi våra studenter kvalitet, dynamisk, innovativ forskarutbildning.

Duktiga lärare

På ENAE Business School är vi stolta över våra mer än 250 hängivna och begåvade lärare som utgör vårt lärarteam. Våra professorer är experter inom sina respektive områden och är engagerade i att ge våra studenter en oöverträffad lärandeupplevelse.

Våra professorer kommer från ett brett spektrum av akademiska och professionella bakgrunder, vilket för med sig en mängd kunskap och erfarenhet från olika kultur- och affärsmiljöer. Denna mångfald bland vår fakultet hjälper till att ge våra studenter ett verkligt globalt perspektiv på affärsutbildning.

Bygga professionella utvecklingsmöjligheter


På ENAE Business School är vi stolta över våra starka kopplingar till näringslivet. Över 350 anslutna företag och 500 företagsrekryterare litar på att vi tillhandahåller högkvalitativ affärsutbildning till sina anställda.

Dessutom har vi ett nära samarbete med mer än 300 företag och andra relevanta institutioner. Detta samarbete hjälper oss att utveckla ett innovativt och framåtsträvande förhållningssätt till företagsutbildning.

Vi erbjuder också en rad supporttjänster för att hjälpa våra elever att lyckas. Vårt karriärutvecklingskontor ger vägledning och stöd för att hjälpa våra studenter att hitta praktikplatser och arbetslivserfarenhet, och vi har en hög sysselsättningsgrad, med 98 % av våra studenter som hittar arbete inom 12 månader efter examen.

Internationell närvaro

På ENAE Business School är vi stolta över vår starka internationella närvaro och den mångfaldiga gemenskap av studenter och fakulteter som den har hjälpt oss att bygga. Vår institution ligger i Murcia, Spanien, men vår räckvidd sträcker sig långt utanför våra campusgränser, särskilt USA, Europa och Latinamerika.

Vår internationella närvaro återspeglas i mångfalden av vår studentkår. Vi har studenter från hela världen som tar med sig en mängd olika perspektiv och erfarenheter. Denna mångfald berikar inlärningsupplevelsen och hjälper våra elever att utveckla ett globalt tänkesätt.

Utöver vår mångsidiga studentkår har vi också etablerat partnerskap och samarbeten med institutioner och organisationer från hela världen. Dessa partnerskap ger våra studenter tillgång till ett brett utbud av studiemöjligheter utomlands och internationella praktikplatser, vilket hjälper dem att få värdefull erfarenhet och utöka sina professionella nätverk.

ENAE Business School är ett utmärkt val för alla som vill fortsätta en affärsutbildning. Vi tillhandahåller en dynamisk och utmanande inlärningsmiljö som hjälper våra elever att utveckla de färdigheter och kunskaper de behöver för att lyckas på dagens konkurrensutsatta globala marknad.

Campus funktioner

Vårt campus ligger i en pulserande och dynamisk stad som erbjuder våra studenter en rik kulturell och social upplevelse.

Vårt campus är modernt och välutrustat, en 2 200 kvadratmeter stor läroyta som ger studenterna allt de behöver för att lyckas med sina studier. Våra 10 klassrum och våra 3 arbetsrum är rymliga och bekväma, och vi har ett brett utbud av toppmoderna faciliteter, inklusive ett datorsal med 31 avancerade datorarbetsplatser, ett bibliotek och ett dokumentationsrum.

Förutom våra utmärkta faciliteter är vårt campus också omgivet av en vacker natur. Murcia är känt för sitt milda klimat och fantastiska landskap, och vårt campus ligger bara en kort bit från Medelhavet och de närliggande bergen. Detta ger våra elever massor av möjligheter att njuta av naturen och uppleva regionens skönhet.

Sammantaget är vårt campus ett bra ställe att studera och bo, och förse våra studenter med allt de behöver för att lyckas med sina studier och njuta av en omfattande universitetsupplevelse.

  Antagningar

  Vår antagningsprocess är stressfri. Dessutom behöver du inte betala något förrän du blir antagen efter den personliga intervjun.

  När du har betalat studieavgiften på 500 euro skickar vi visumdokumenten till dig inom 7 dagar. Dessutom får du en länk och en kod för en kostnadsfri visumkonsultation med våra visumrådgivare.

  Observera att vi har utsett agenter och representanter i många länder runt om i världen. Rådfråga din studievägledare.

  Ranking

  Studentberättelser

  Platser

  • Murcia

   Edificio Enae Nº 13. Campus Universitario de Espinardo, Murcia, Spain, 30100, Murcia

   Frågor